|
![]() |
#1 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
tv+pc kako?
trebam savjete, kako da spojim kompjutor i tv koji su udaljeni oko 7 metara, na tv-u imam samo cinch ulaz(nemam s-ulaz na tv-u), a na grafickoj je s.video izla(4 pin, nV fx 5200).. jednostavno nemogu naci dobar kabel nigdje... ![]() thx
![]() |
#2 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo prvi link u google sa upitom s-video to composite http://www.epanorama.net/circuits/svideo2cvideo.html btw taj kabel sam svojevremeno napravio da bih spojio tv sa laptopom koji je imao samo s-video i rezultat nije bio uopce los. Fora je u tome sto se s-video sastoji od dvije komponente luminace i crominance a sa ovim ih ponovno spajas u composite. Naravno slika je kvalitetnija kad su razdvojene i kad imas s-video ulaz na tv-u.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
da al eto vidis i taj na slici ima 7 pinova, gdje nac takakv sa 4 pina....to nemogu nigdje nac ![]() edit: cak sam nasao, jedan adapter, paaa takav samo nema tog malog kabla izmedu nego je u jednom komadu, i pokusao iscupati 3 pina, ostavio sam 4 kao na 4-pinskom konektoru, ali neradi je'iga.... ![]()
![]() |
#6 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Zar nitko vise nezna lemiti?! Strasno nekad su se klnici bavili elektroniko, radili plocice... Ovaj kabel je tako jednostavno napraviti, ja sam strpao taj kondenzator unuta s-video konketora, a na drugi kraj sam stavio chinch.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
ma netrebas ni lemit covjece bozji jedan kabel kaj izvadas, ja sam svojevremeno radio od zice s ceste kablove za 33.6k modem jer bi mi starci uzeli da nemrem na net... otvori kablove, vidi kaj ide kame i povezi to sa izolirkom i ko bog |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Znalo je biti u Chipoteci, inače to dođe u originalnom pakovanju uz video karticu (čitaj: priupitaj prodavača gdje je nestao taj adapter). Prije su često ti adapteri, driver and game cd "nestajali". Shema: http://www.hardwarebook.net/cable/av...composite.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Pitaj nekoga tko je dobio to u bundleu s grafickom, sigurno netko ima... |
![]() |
![]() |
|
|