|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2002
|
Laptop rugged backpack/case
Pozdrav ljudi, Trebao bih negdje nabaviti rugged ruksak (ili torbu koju bih onda stavio u običan ruksak) za laptop veličine 15". Lap mora preživjeti padove i udarce (nosio bih ga na vožnje biciklom, bordanje i sl.) - znači ne jednokratno preživljavanje (pa da spasim samo podatke s diska) nego mu padanje mora biti radno okruženje. Molim, uputite me na neki proizvod, po mogućnosti dobavljiv kod nas, ali može i nešto s neta što se šalje u Hr. Hvala Alternativno, budući da još nisam kupio laptop, razmišljam i o kupnji rugged laptopa - kakva je situacija s njima u HR? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Za to sto si ti rekao stvarno ti ne preporucam da iskeširaš lovu za laptop i onda ga bacaš, iliti padaš redovito. Ja imam iCase torbu iz IQ centara za 90ak kn i odlična je. Što se tiče laptopa, najizdržljiviji mi se čine ibm T60 ili HP NC/NW, s tim da je pravilo što manji to bolje jer je čvršći, laksi te njegova masa manje utjece na stres itd. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Kupi spužve puno i oblozi sa nutarnje strane ruksam sto vise je moguce (bilo koji ruksak), jedino sto mi pada na pamet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2006
|
imas u warehousu u zg Dakine torbe koje su predvidene za nosenje notebooka. vrlo su kvalitetne |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|