|
![]() |
#1 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ucenje talijanskog jezika
Htjeo bi ici na tecaj talijanskog jezika,pa me zanimaju preporuke i iskustva ljudi iz Rijeke? Ima li tko sta za preporuciti? Tek da cujem malo iskustva... Hvala!
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
Citiraj:
Ali to je dosta skupo,ako se dobro sjecam tecaj je dosao oko 12k kn,s privatnim smjestajem... Letio sam Alitaliom iz Trsta... Eto,to je moje iskustvo EDIT:Imao sam 16 godina tada...jos malo pa prije tocno 5 godina. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
A ja sam se pribiljezio u skoli "Expert". Kosta 1100kn,traje 42 h ili negdje oko 2.5 mjeseca....jos uvijek razmisljam jer ne znam nikoga tko je bio tamo,zanima me koliko se to da tako nauciti. To je tek prvi stupanj tako da su to osnove...a vidjet cu...thanx! BTW To je definitivno najbolji nacin,kada odes negdje van i snalazis se rukama i nogama da objasnis da samo zelis reci da ti da kruh i mlijeko npr....
![]() |
#4 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
MOže se puno naučiti... Jedna cura iz mog razzreda je išla na tečaj Njemačkog i bogami cura razumije itekako... Mislim da je plaćala slično toliko...Vjerujem da je ista stvar U Rijeci i sa talijanskim... Moja je sestrična morala isto kao thoroughbred na ucenje (bavi se prodajom pločica ,hidromasažnih kada itd..) i bitno ako nabavish toliko nofca onda ce ti se isplatiti ,ali ipak 12k :-) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|