|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Preporuka zvučnika
Pozdrav Evo ovako: uzimam zvučnike za pc do 550kn, 5.1 sustav..naravno od toga ne očekujem neki ultra zvuk,al neka bude neki best buy... uglavnom mislia sam uzeti ove: http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=12281 Jel valjaju?jel ima nekih boljih do moje granice?može i više ako su baš dobri... i zadnje,možda i najvažnije pitanje.imam integriranu karticu,ali podržava 5.1 zvuk (845PE ploča).sad jel mogu ja spojit ove zvučnike na ovu ploču ili moram još i zvučnu kupovat? fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
da te x530. možeš spojit. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
u borbi protiv sna
Datum registracije: Jan 2006
|
Za novce koje misliš dati, ti su vjerojatno best buy. Možeš ih naći i za 500 kn. Vidi na nabavi. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
znači mogu spojit... još pitanje jedno: jel ima problema sa slušanjem mp3-ica? preciznije kako se ponašaju 5.1 zvučnici sa stereo fajlovima? jel ima onih problema tipa da rade samo prednji zvučnici i sl.?? nešto sam čuo da se ljudi s tim zafrkavaju pa bih volia da mi nešto kažete iskustva iz prve ruke.. trpi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
u borbi protiv sna
Datum registracije: Jan 2006
|
Ako je pjesma koju slušaš u običnom stereu, zvuk se najčešće reproducira na prednja 2 i subwoofer. Na nekim zvučnim karticama imaš opciju da se taj stereo zvuk reproducira i još na stražnja 2,što je najčešće i slučaj. Neznam kakvu zvučnu ti imaš na matičnoj,ali zvuk na svih 6 zvučnika (znači da ti radi i centralni) se dobije samo ako imaš kakav plugin, odnosno algoritam koji stereo "razvuče" na svih 6 zvučnika, odnosno koji "glumi" 5.1 sustav. Kako to funkcionira u pojedinim programima/karticama je različito. Uglavnom, centralni zvučnik će ti radit samo kada gledaš DVD,ili slušaš kakav audio CD u DTS-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
nema problema. ako imaš neku od audigya u driverima imaš cmss koji razvlači signal i na stražnje zvučnike. ak nemaš audigy onda ti treba winamp surround edition il tak neš.... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|