|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Gasi se sam od sebe...
Mislim kad me krene onda me krene, prvo grafa ode u k, a sad se i komp lijepo počeo gasiti sam od sebe. Bzvz prčkam u windowsima, i odjednom se ugasi. Everest kaže da su sve temperature i svi naponi ok. Do danas navečer mi se gasio sam od sebe otprilike jednom dnevno. Večeras mi se ugasio oko 5-6 puta. Ne znam šta da radim, popi*dit ću. Windowsi reinstalirani prije neki dan. Primjetio sam također da se ugasi kad startam neku pjesmu u winampu. Sad sam izvadio zvučnu karticu pa ću vidjet. Probao CCMOS. Svaki prijedlog je dobro došao. EDIT: Procesor uredno prolazi po 7h StressPrimea (na 2.6ghz također, ali ga trenutno držim na defaultu) i svejedno ista stvar EDIT2: Prije 6min prošao 8h StressPrimea...ne znam više šta da mislim, a jučer se resetirao svako malo... Zadnje izmijenjeno od: Crais. 08.09.2006. u 09:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Guest
|
Citiraj:
Mislim skužio sam da je do zvuka...i isključim zvučnu karticu sinoć iz kompa, odvrti se 9h stressprimea...uključim zvučnu i otvorim media player, radi...otvorim winamp, stavim pjesmu, odem u kuhinju, vratim se i ugašen komp. Ja na rubu da ga bacim kroz prozor...sad ću maknut to SMEĆE s kompa i vidjet kako se ponaša |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Sad mi je zao sta se nisam kladija s tobom pa bi ima i dvije gajbe ![]() Ija sam to okusija sa Winampom..vrati neku stariju pouzdaniju verziju ili stavi foobar. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
Hmm...ista stvar s Foobarom. Čim pustim pjesmu, komp se ugasi. Nije mi jasno šta se događa uopće...a film u media playeru se (bar za sad) vrti normalno. Edit: Tako je, u mom najomiljenijem playeru radi normalno - of course, Windows Media Player. Zadnje izmijenjeno od: Crais. 08.09.2006. u 17:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Hmm... jesi probao druge zvucne drajvere? Imas li javu instaliranu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
Probao sam 2 verzije drivera. Imam javu, gasio se i prije nego što sam instalirao javu, i poslije. Uistinu čudan problem. Ako budem morao kupovati zvučnu karticu, ode 1 od 2 PCI slota koje imam...a to mi se ne sviđa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Ima li neki BSOD ili samo zacrni i restartira se? Mislim da je to najvjerojatnije nekakva softverska nekompatibilnost.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
Ne restartira se. Doslovno se ugasi, crni ekran i to je to. Nema BSODa. Evo WMP sad svira normalno...a čim pokrenem pjesmu u foobaru, gašenje slijedi nakon 15ak sekundi. Ne kužim. Ovo skroz zvuči ko microsoftova spačka - Nećeš WMP? E onda se nećeš ni koristiti kompom. LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
Hmm moze bit? A windowsi jesu up to date? Jel koristis tu zvucnu na ploci? Ja sam takav problem imao sa winampom betom ovim zadnjim sada samo bi mi smrza ili resetira komp,maka ga ca i sve ok... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|