|
![]() |
#1 |
Sruk
Datum registracije: Sep 2004
|
LAN igranje EAinih strategija
Neznam gdje tocno pripada ovaj thread,stavio sam ga u igrice,pa ako nije dobro nek se premjesti. Skuzio sam da uvijek imam sranja kad hocu igrati EAine strategije u LANu. konkretno radi se o C&C:Generals, Midleearth1 i Midleearth2. Spojim kompove sa prijateljem ili sa sestrom, njie vazno jer je problem uvijek isti, naime drugi komp ima pristup mom netu i mojim podacima isto kao i ja njegovim i svaka druga igrica mi radi ok osim ovih. Uvijek mi se dogodi da drugi komp vidi mene u LAN Lobbyju a ja njega ne i kad se treba spojiti na moju igru kaze mu Connection Time Out, isto se dogodi ako pokusamo preko Direct Joina. Tu i tamo se zna dogoditit da proradi ali to je fakat rijetkost. Mislio sam da je FireWall al nemam nijedan. Zanima me ima li tko slican problem ili ima li tko ideju kako bi se to moglo srediti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Čiča s tamića
Datum registracije: Jul 2006
|
Ja imam takav problem s Most wantedom, fifom.... Pogledaj thread NFS:Most Wanted pod Igre na drugoj stranici, tamo je mislim napisano rješenje
moj komp no2: Intel Pentium 4 Prescott 2.8GHz @ 3.4GHz, 1GB RAM 400 MHz @ 450 MHz, ASUS P4S800, Club 3D 7600GS AGP @ 470/450, 80GB WDC , 400W MS Industrial moj komp3: Intel Pentium 3 800MHz, 20GB HP HDD, 256 MB SDRAM, 200W CODEGEN PS, NvIdia TNT RIVA 32, MBO:MS-6309 LITE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
|
Mislim da bi problem mogao biti u Windowsima cak. Jel imas SP2? Isto tako pogledaj dal osim TCP/IP imas i IPX jer koliko znam da sve Westwoodove igre koriste IPX. |
![]() |
![]() |
#5 | |
Sruk
|
Citiraj:
![]() Imam samo SP1 i par zakrpa, mislim da mi je SP2 samo sve usporio. Kaj je to IPX,di to vidim i kak to treba naštimat? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
OT: Djes ti upao na kraju? Sad bi mogli pocetkom devetog mjeseca neku veselicu sloziti svi skupa. -> U vezi ovog. Otidji u "Network Connections", te "Properties" na "Local Area Connection" od te mrežne koja je spojena s sestrinim kompom. Tamo pod trenutacne Iteme, pogledaj dal ti je dodan "NWLink IPX/SPX/NetBIOS Compatible Transport Protocol" , ako nije, dodaj ga tako da otidjes na "Install". Kad to napravis na oba kompa, restartaj pa probaj. Westwood je nazalost poznat po jako losem netcode-u. Bas sam malo citao i vidim da dost ljudi ima problema s pokretanjem LAN-a, a rjesenja ako se nadju su stvarne jako razlicita. |
![]() |
![]() |
#7 |
Sruk
|
OT: Upao sam na Ekonomski. Neko mi je reko da si ti na TVZ. Pa,ak ce neko organizirat kakvo pijanstvo ja cu doc ![]() Instaliro sam ove protokole,pa cu isprobat navecer to. jel treba jos kaj stimat u opcijama od tog protokola? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
Neznam ![]() Priznajem ![]() Nisam bas koristio IPX za nesto u windozama. Nekad jako jako davno znam da sam se zahebavao kao idiot da ga potjeram u dosu kak spada da mogu halati djukicu, doom i C&C , red alert i ostale old skul legende, ali od tada nisam nista radio, a bogme se ne bi sjetio ni kako namjestiti zvucnu u dosu vise ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Sruk
|
nije do CD-keya jer je razlicit a i da je onda nebi javljao takvu poruku. ovaj weekend cu probat sa ovim protokolima ukljucenim pa cu vidjet. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
I novije mislim, zato sam to i rekao, netcode je toliko los da to nije za vjerovat. A cudno ja nikad nisam imao problema kad smo igrali Red Alert 2 i Command & Conquer stari, a poslije sve gore i gore. |
![]() |
![]() |
#12 |
Sruk
|
nista, opet ista prica, pokusao sam i sa tim protokolom, iskljucio sam i ADSL i ostavio spojena samo 2kompa sa Auto adresama i nekim koje sam sam dao al opet isto iako mi LOTR tu i tamo tako proradi,nemam pojma isprobao sam sve nacine koji su mi na pamet pali, stvarno mi nije jasno, sve igrice rade a to nece. Sad me prosla i volja za generalsima pa ih vjerojatno ni necu igrat......sugavo.....al nis,momci,hvala kaj ste pomogli kolko ste mogli ![]() EDIT: sjetio sam se jos neceg ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|