|
![]() |
#1 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Crkla 6800LE
Frend je stavljao HDD u kad je tsvaljao kabel od napajanja u grafu (koji je pao) stavljao ga je sa 1 rukom i pali se komp kad ono monitor kao kad se grafa previše nakloka pun artefakata ništa se ne vidi niti kuži, pa je slijedilo čišćenje grafe, agp utora itd... Al to nije pomoglo a da komedija bude veća garancija je istekla prije 15 dana i grafa je trebala biti prodana uskoro ![]() I onda sam stavio staru TNT2 sa 16MB i win su je prepoznali al je bilo puno problema. Nakon toga sam sa driver cleanerom očistio nvidia drivere i htio ih opet stavit al kaže error: Driver nemože nači njemu potreban hardware (ugrubo) i nemogu promjenit refresh monitora niti mi win prepoznaju više grafu ni monitor.. E sad u opcijama advanced kod display settingsa pod tabom monitor nema properties opcije tako da nemogu stavir drivere od monitora i sad gledam na 60Hz : hitthewa Oči mi ispadaju već nakon 20min, jel imate neki savet što da napravim jer sam ostao bez ideja? E da još mala napomena win kod podizanja nađu novi HW al nema više drivera koji bi prepoznali grafu kao prije.. Samo mi je bitno da promjenim refresh rate ništa više, hvala ![]() P.S. Jel grafa 6800LE crkla il se nekom to već dogodilo i riješio je taj problem?
![]() |
#2 |
Čiča s tamića
Datum registracije: Jul 2006
|
hm.. MOŽDA mema??
moj komp no2: Intel Pentium 4 Prescott 2.8GHz @ 3.4GHz, 1GB RAM 400 MHz @ 450 MHz, ASUS P4S800, Club 3D 7600GS AGP @ 470/450, 80GB WDC , 400W MS Industrial moj komp3: Intel Pentium 3 800MHz, 20GB HP HDD, 256 MB SDRAM, 200W CODEGEN PS, NvIdia TNT RIVA 32, MBO:MS-6309 LITE |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Moze bit da je crkla mema,mozda koji pajp ako je otkljucana. Vise od 60hz ne vjerujem da ces dobit ako nema drivere. Da li do windows-a ide glastko? AKo da,probaj reinstall win iako sumnjam da je grafa jos citava. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Strichek Moderator
|
Pomirio sam se sa 6800LE al sumanjam da je išla mema, nešto je al čudno bi da je mema jer ju je frend puno savijao, tak da sumnjam da je do same meme.. Ok pustimo nvidiu nije ona za mene više.. E sad kak sredit da mi win prepoznaju tnt2? drivere nemogu instalirat.. a reinstall win mi ne pada napamet jer ovaj komp neću još dugo imat a ne da mi se trošit hrpa prometa na update svih programa koji se moraju updatat. Sam pucajte ideje.
![]() |
#5 |
Čiča s tamića
Datum registracije: Jul 2006
|
e pa dok je on to savijo moguće da je oštetio memu.... za tnt2...ja imo isti problem na starom kompu i riješio to reinstallom windowsa i vozi... nisam niš drugo imo na umu... driveri su bili samo za 98, 2000 winME... Na netu nisam niš našo za download...
moj komp no2: Intel Pentium 4 Prescott 2.8GHz @ 3.4GHz, 1GB RAM 400 MHz @ 450 MHz, ASUS P4S800, Club 3D 7600GS AGP @ 470/450, 80GB WDC , 400W MS Industrial moj komp3: Intel Pentium 3 800MHz, 20GB HP HDD, 256 MB SDRAM, 200W CODEGEN PS, NvIdia TNT RIVA 32, MBO:MS-6309 LITE |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
Njube ak je garancija istekla prije 15 dana kak grafa ide na garanciju? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
U onda si lucky jer links ima jako opširnu listu garancije pa nije lako skužit kaj tam pišu. Kaj im je tak teško napisat garancija traje tolko i tolko a ne da mi daju listu za koji prozivod koliko ima kad ima brdo iznimaka ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|