|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() Neki dan sam overclockao komp.Pa me zanima sta mislite o podacima , prvi put radim tako nesto pa me zanima jel sam ga dobro overclockao, i sto mislite o mmoriji . |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
|
što se procesora tiče ok je. latencije malo nevaljaju, o kojoj se memoriji radi? ras ovo 5 je previsoko, treba biti 3 ili 4(sumnjam da može na 2), 4 je već puno a kamoli 5.... dok ovaj trc mi se čini premalo, mislim da bi trebalo biti 12-16 opet ovisi koja memorija... i ak imaš ultra d ploču il neku koja može mjenjati ovaj dram idle timer stavi ga na 256 ne utječe na perfomanse dok dobiješ na stabilnosti... |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
evo promjenio sam ime samo da se zna imam RAM PC-3200, 2x512MB, DDR, G.E.I.L., Value, DDR 400 MHz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
ta memorija bi trebala ići na 2.5-3-3-7-12 na tom taktu pa postavi tak latencije i odvrti neki test stabilnosti, za memoriju 6h mem testa za proc prime95 6h... |
![]() |
![]() |
#6 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Sve vam momci ovisi koji su čipovi na memoriji ako su TCCD to ide u nebesa,ako je UTT za to treba voltaže da potegne 2-2-2-5 na 500mhz otprilike 3.4V dok se na tim GEIL-ovima Value sa plavim heatspreaderima zna zalemit bilo šta od UTT-a do najlošijih čipova za clockanje |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
zippo61_junior
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
ma jel, vidi pametnog li momka.... uglavnom da ne baljezgam sad tu johny samo stavi ras na 3 trc na 12 i ak moš idle timer na 256, vidi dal je stabilno, ak slučajno nije onda cas na 3... |
![]() |
![]() |
#10 |
zippo61_junior
|
Dobro ja se možda varam ali svatko ima svoje mišljenje |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
ne nema tu svatko svoje mišljenje nije to žena pa da nekima može bit dobra nekima loša vo su latencije i činjenice tu je kako je tako je. |
![]() |
![]() |
#12 |
zippo61_junior
|
Pa neće si spalit memoriju neka se malo igra sa latencijama |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
nema se tu kaj igrati, pri tom taktu ove latencije kaj sam reko su najbolje koje ta memorija može izgurati ako nije stabilno s tim latencijama onda cas na 3 i onda bu stabilno. |
![]() |
![]() |
#14 |
zippo61_junior
|
Pa moraš se malo igrat sa latencijama |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guest
|
ok. lol. ajde dosta. |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered User
|
Evo imam neke nove postavke morao sam smanjit ddr sa 400 na 333mhz jel se rusio sistem u 3dmarku05 sta mislite sad jel to sad radi super i stabilno |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Koliki je napon na procesoru? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Guest
|
sad ti je sve ok samo izvrti prime i mem test da vidiš dal je stabilno ak je onda si uspješno overclockao komp ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|