|
![]() |
#1 |
In the lab...
Datum registracije: Feb 2006
|
Vrisnuo konektor od zvučne,popravljati ili ne?
Dakle, na matičnoj mi je otišao onaj konektor gdje se uštekaju zvučnici jer kad spojim na front audio, zvuk se čuje tako da znam da problem nije u čipu već u konektoru (integrirana zvučna). Matična je još pod garancijom, a još prije mi je otišla mrežna na matičnoj ali to mi nije predstavljalo toliki problem. Zanima me da li bi mi u servisu mogli zamijeniti taj konektor i da li se isplati to onda ići nositi? Jer ipak mislim na budućnost, ako jednog dana budem prodavao ovu ploču i procesor, da ne prodajem proizvod na kojem pol toga ne radi...
** AMD FX-4300 @ 3.8 Ghz ** Asrock 990FX Deluxe 3 **16 GB G-Skill 1600Mhz ** Intel 545s 500 GB + 2xWD 1 TB ** MSI GTX 660 2GB ** DVD-RW LG H42N ** Corsair HX620 ** Logitech MX Master 2S ** Dell U2414 **SAMA Vulture |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
A cuj, razloga za reklamaciju imas, ali budi siguran da maticnu vrlo vjerojatno neces dobiti 40 dana nazad "sa popravka". Ili ces dobit novu, ali i na to ces vjerojatno cekati... Ja bi ipak slao na garanciju kad su vec dvije stvari crkle..tko zna kad ce treca...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Nosi na reklamaciju, a ako nemas garancije to se da lako zamijeniti.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|