|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
7300 gt drivere
Pozdrav Koja verzija drivera bi bila najbolja leadtekovu 7300gt. Sada koristim one koje sam dobio na sa katicom(84.66) pa me zanima koja verzija najbolje izvlaci iz karitce... Koristim isto tako programcic winfox koji je dosao sa katicom za overclock(samo sam probao dokle moze ici,nije mi potreban overcloclk), gpu ide fakat nevjerovatno ali momorija i ne ide. Deafult je 400/700 , gpu sam isao do 575mhz i tu sam stao, cak se i zagrijavanje nije promjnilo (52C full load), a memorija ide do 800 i preko pocinje bacati artefakte. Nego da se vratimo na temu pa mi slobodno predlouite koje drivere da stavim. Jos samo nesto, dali je bolje prije update-nja drivera meknuti ove stare ili je dovoljno samo preko njih staviti nove. Tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Dečki buju ti preporučili XG drivere v85.96 (vele da su ti ok). Skini ih sa www.tweaksrus.com Od tamo skini i DriverCleaner PRO. Kada makneš stare drivere preko add/remove, restartaj i udđi u win u safe modu. Tada sa tim driver cleanerom počisti ostatke. Restart i onda normalno uđi u win i instaliraj nove drivere...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|