|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Logitech Precisiong Gaming Headset
Kupio sam ih prije godinu dana. Naravno kako to biva s vecinom headseta ili krepa mikrofon ili jedan od zvucnika. Krepao mi je desni zvucnik u pocetku je krckao i a sad vise opce nesvira. Moje pitanje je dali mozda netko ima slican problem pa bi htio prodat svoj headset da od dva napravim jedan jer sam ih raskopavao i daju se promjenit zvucnici. Drugo pitanje dali mozda ima takvih zvucnika igdje za kupiti? Zvucnik je promjera 38mm debljine 4mm. Bilo kakva informacija je korisna. Naravno ako bi kupovao nove zvucnike promjenio bih i ovaj koji radi i ovaj pokvareni. Trenutno Chipotekina stranica bas nije u funkciji a to je jedini ducan koji mi pada napamet. Puno hvala i pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
pa kaj nemaju garanciju 2god? ili nemas naljepnicu s ambalaze? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
garanciju nemam jer mi je zec pregrizao kabel tj nisam niti pokusavao nositi na garanciju al sumljam da bi ju priznali uglavnom kabel sam ja zalemio i izolirao a zvucnik je krepao dosta poslje toga prelemio sam da vidim da nije mozda negdje kontakt uglavnom da nepricam vise o tome nije 100% zbog kabla bas je krepao zvucnik |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
It's all cool!!!
Datum registracije: Oct 2006
|
Meni je na tim slušama prešao kontakt, dakle imao sam 5% sveukupnog zvuka... Garanciju sam naravno imao na kutiji koju sam bacio. Javio sam se logitechu na mail, preciznije Logitech EMEA Support (logitech_support_en@mailca.custhelp.com) Rekao sam da sam prekasno skužio di mi je garancija. U mail-u sam naveo dokaz kupnje, slika proizvoda, gdje sam ih kupio te koji je problem. Rekao sam da sam vjeran logitechu, da imam svu periferiju već duži period godina i da nikad nisam imao problema do sada, jedino ovaj incident sa slusama. I jedna ljubazna djeva Susan Goh me je vodila kroz sve to, i nakon 6 mailova dobio sam ovu poruku: Citiraj:
![]() Lijep pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2009
|
najgore sluske koje sam ikad imao na glavi, platio ih masno dobio sam pushing. ista stvar se desila i meni, desna sluska je jednostavno krepala. udobnost 2/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
i meni crkla sluska, ali ljeva racun nemam ali imam original ambalazu i jamstveni list zalijepljen na njoj kupljeno u hgspotu prije cirka 9 mjeseci mislite da nosim u hgspot ili probam kontaktirat logi(imam bezicnu tipkovnicu, mx518, logi wave, zvucnike ugl. lago fan hehe) problem s hgspotom je sto im nije radio server na mi dali papiric i rekli da dodjem sutra s njim po racun naravno da sam ja sutra bio 300km od tog ducana tako da racun nemam jamstveni list je ponavljam zalijepljen na ambalazi+naljepnica "logitech te vodi na utakmicu austrija-hrvatska 8.6.2008 kojeg cu sad izgrebsti da vidim dali sam dobio ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|