Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Storage > Diskovi SSD/HDD
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 09.06.2003., 11:25   #1
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
misljenje o Teac DVD-RW

Cijene DVD przilica padju opako i dalje pa sam odlucio kupiti jednu da se nadje , e sad, posto sam se uvjerio u dugotrajnost i kvalitetu Teac CD przilica za oko mi je zapeo:

TEAC DV-W50-002

Molim misljenje o doticnom

Rezervna solucija za kupnju je PIONEER DVR-105, i trenutno uopce ne bi razmisljao izmedju ova dva s obzirom da Pioneer trenutno kosta 1490 kn a Teac 1870kn, ali u kupovinu idem nakon godisnjeg odmora do kad bi i cijena Teaca mogla nesto pasti (e bas sam se zagrijao za Teaca).

Ajd, jel zna tko sto o tom Teacu, navodno je po testovima bolji od Pioneera.
Nik je offline   Reply With Quote
Staro 09.06.2003., 11:58   #2
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Re: misljenje o Teac DVD-RW

Citiraj:
Originally posted by Nik
Cijene DVD przilica padju opako i dalje pa sam odlucio kupiti jednu da se nadje , e sad, posto sam se uvjerio u dugotrajnost i kvalitetu Teac CD przilica za oko mi je zapeo:

TEAC DV-W50-002

Molim misljenje o doticnom

Rezervna solucija za kupnju je PIONEER DVR-105, i trenutno uopce ne bi razmisljao izmedju ova dva s obzirom da Pioneer trenutno kosta 1490 kn a Teac 1870kn, ali u kupovinu idem nakon godisnjeg odmora do kad bi i cijena Teaca mogla nesto pasti (e bas sam se zagrijao za Teaca).

Ajd, jel zna tko sto o tom Teacu, navodno je po testovima bolji od Pioneera.
http://www.dvdrhelp.com/dvdwriters

Evo...lijepo odeš tam i pogledaš kaj vele korisnici-to ti je najpametnije.

A i inače a u svezi glede takvih stvari- http://www.dvdrhelp.com/
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 10.06.2003., 13:27   #3
medo
#erase startup-config
Moj komp

medo's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
i ja sam se dvoumio između Pioneera A05 i Teaca i na kraju su na poslu uzeli Pioneera, pa sam se prestao dvoumiti i prodao svog A04.

malo ljudi koristi Teaca, pa češ teško dobiti tu informaciju. Ispišao sam krv dok nisam dođao do nekih podataka, dok se o Pioneerima sve zna i to su legende.

neki ljudi su flashali Teaca -> Pioneera, tako da je Teac postao Pioneer. i znaš šta su time dobili... uređaj koji se savršeno radio kao Pioneer, ali neki mediji su pucali kada su bili snimani na 2x. isti mediji sa istog štapa koji su prije bili uredno snimani dok je bio 'Teac'. te iste medije ni originalni Pioneer A05 nije snimao na 2x kako treba. a originalni Teac, bez problema...

također, neki testovi na netu su potvrdili da su ta dva uređaja potpuno ista elektronički, ali da ipak imaju različite firmwaree, te da Teac bolje čita loše snimljene i izgrebane medije... a čini se i bolju kompatibilnost sa DVD-R medijima.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno