|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Nedoumica hehe..
Vec standardna pitanja, ali opet... proc..imam neku shemu pa bih trebao kupiti proc... e sad da li je bolje uzeti 3800 x2 ili Opterona 144 i koju plocu do 500kn max uzeti i da li se meni isplati mjenjati moj 3500 s nekim od ova dva proca? thx.. 2 all |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Ako ne igraš igre...što će ti jači komp? |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
rame mjenjam sigurno.. samo jos dok skuzim UCCC foru.. koji rami sve imaju UCCC cipove, da znam sta uzeti.. a sta se procesora tice.. slazem za jednog tipa konfiguraciju, pa bi sei mogao zamjeniti proc prakticki free, pa zato pitam koji je bolji od 3800 i 144, odnosno dal bi kuzio razliku.. igram se tak-tak.. vise prckam po mjuzi.. cubase, reason i tako.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
x2 3800+ uzmi, UCCC cipove inace imaju Super Talent, A-Data, a ponekad i PQI...sve ovisi kakve si srece... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Spirit pista ce UCCC na njima samo otvori oci... Inace po meni bi ti najpametnije bilo uzet vise rama i jacu grafu ako si ljubitelj igara i nasviraj fino svoga 3500 dokle ide i miran si imas Mhz dovoljno za svakodnevni rad... Ne triba bacat pare ako vec imas odi x2 putem mada bi te i taj tvoj 3500 dobro nasviran zadovoljija... Plocu imas kako vidim ili? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
stvar je u tome da necu davat nikakve novce... ![]() gledao sam usporedne testove i x2 je bolji za mene, jel se ne igram u pretjeranoj mjeri, vise vrtim puno programa odjednom i sl.. grafu cu zamijenit i memu isto, s tim da se sad bas ne orjentiram na grafu previse.. uglavnom hvala svima na savjetima... samo me zanima dali netko zna koji je najbolji steping za x2 3800..pa da potrazim di sta ima.. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
http://www.autronic.hr/cjenik/cjenik...242&PodID=9533 ako je to to sto ima uccc čipove! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
![]() |
#17 |
Guest
|
4200+ X2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Ja imam ploču DFi Lan Party UT nF4 Ultra-d! Dvoumim se između Athlona 64 x2 4200+(1500kn) i Opterona 150(1300kn)! Komp mi treba za igranje igrica decodiranje DVD-a itak, ubiti koji je bolji proc? Planiram ga clockat pa mi recite koji je bolji dok se clocne jer sam čuo da x2 bas i nejde visoko? Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
ja imam x2, opteron ti bolje ide... i mozda ti je bolji ako ces se samo igrati.. ali ja se bas ne igram previse, a znam dosta programcica vrtit na kompu pa sam uzeo x2 stabilan mi je na 2640 MHz, vidio sam na amdgeeks-u da ekipa digla i prek 3, samo je stepping drugi, a i neki su soc AM2, tako da...bas i nema previse mjerodavnih rezultata.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Guest
|
X2 definitivno... |
![]() |
![]() |
|
|