|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Razmisljam uzeti monitor ali dvooumim se izmedu Samsung 226bw S i Dell E228WFP... Uglavnom koristio bi monitor radi igranja, gledanje filmova itd... Inace znam dosta vremena provoditi uz racunalo pogotovo sad kada dolaze zimski dani... Pa me zanima sto mislite izmedu ta dva monitora i imate li kakvu preporuku za neki drugo LCD monitor do 22inca... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Registered User
Datum registracije: Feb 2003
|
Citiraj:
http://www.xbitlabs.com/articles/oth...ay/22inch.html ja ti preporucujem 223bw koji kosta 2400kn a uvijek dolazi sa samsungovim panelom/"ekranom" dok u 226bw trpaju svasta.... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
Stvarno ekipa, imate gro reviewa na netu (barem o Samsunzima i Dellovima ima koliko oćeš) i onda ljudi izmišljaju sve moguće permutacije dostupnih monitora na tržištu i postaju na forumu. Kao što je Delta rekao - imaš 2 teme gore u sticky-ju pa vidi što ljudi pišu o tim modelima, a ne svaki put kad nekome s oproštenjem, prdne da se forum zaspama s beskonačnim besmislenim porukama iz kojih se nikad ništa konstruktivno ne rodi, a jedino što se postigne je da netko dobije infraction ili ban ![]()
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2007
|
hm
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas