|
![]() |
#1 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Kuciste?
Razmisljao sam dosta dugo na moru koje kuciste piknut i na kraju je pala odluka na Centurion 534.... I sad gledam na Linksovom cjeniku, nema ga ![]() Zanima me koje kuciste bi mi preporucili u cjenovnom rangu 500-600kn, mora imati nazad i naprijed rupu za vent od 120mm i ako je moguce da bude tool free....TT nemojte spominjat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
cooler master cavalier,ali ima samo straga 120mm odsprijeda je normalni vent,vec ih dobijes u kucistu..necujni su,ja imam tu kombinaciju
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Zašto da ne spominjemo TT, većina njihovih novijih kučišta ima 2x120mm... Ali ako kažeš da nećeš TT, onda ti je moja preporuka ovo: http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.607.028 Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma TT me ne zanima, jer sam vidio nekoliko njihovih kucista i nisu mi se bas svidjeli po kvaliteti.... Ovaj Centurion 531 mi se ne svidja bas, ali ima na vrhu kucista I/O panel, sto bi mi jako dobro doslo, a Cavalier mi se vise svidja, ali opet ima 80mm vent naprijed i dolje I/O panel....hm..vidjet cu jos, uglavnom, hvala na prijedlozim : cheers2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Antec 3000B u ADM-u, 380kn. Dobijes jedan 12cm vent sa prekidacem za tri brzine vrtnje. Ili Centurion. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|