|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Cudan problem s firefoxom
Firefox me gnjavi vec duze vremena (od verzie 1.5.0.4 do evo sad 1.5.0.6) nekad mu dodje da ctrl+x, ctrl+c i ctrl+v ne rade. uopce ne napravit cut/copy. takodjer nekad mi ne rade tipke home/end. probo reinstall, i nece. ima jos ko slicna iskustva? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni npr. ctrl+w ponekad ne radi kak spada |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Meni je malo već dosta FF od verzije 1.5 na ovamo ... izgubi mi tolbarove, neće mi nekad snimat slike, ne dozvoljava promjenu i reorganizaciju toolbarova ... sitnice koje iritiraju ... uglavnom reinstal ne pomaže već moram sve obrisat, uninstalll i pod application i data ukloniti i sve od firefoxa isto ka o i u program filesu i onda reinstal ... pa vratim stvari iz zadjneg operativnog beackupa koji ne pati od tih idiotarija ... (http://mozbackup.jasnapaka.com/download.php) da tog nema otpisao bi FF za sva vremena ... ovako još malo mu dajem šansu a ako se ne popravi selim se u Opera House ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
E ovako.... Sad da vam ja velim ![]() Iste gluposti sam i ja dozivljavao sa firefoxom.... Dok jedan dan nije htio bookmarkse zapamtit. Kap koja je prelila čašu. Skinem i downloadam operu. Trebalo mi je ravno 20min da se naviknem na nju. Ima SVE sto ima FF. Savrsena je i fakat mozes joj radit kaj oces. Nemam valjda ni jednu primjedbu. Tak da stvarno dajem preporuku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
šlap
Datum registracije: Apr 2006
|
eto a meni opet firefox savrseno radi i nikad nikakvih problema. Al me zato thunderbird *ebe sve u 16, prije je radio normalno, sad zadnjih par mjeseci ne zeli poslati mejl s bilo kojeg akaunta, jednostavno se srusi. Reinstall ne pomaze, uninstall pa reset pa install opet nista. Nista budite sretni sto vam proradi nakon un- i installa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Evo sad se malo igrao, meni sve to radi. Da nije do postavki tipkovnice nešto ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
http://kb.mozillazine.org/Issues_with_Firefox nema lijeka za ovo moje... nije taj malware u pitanju. ![]() edit: i da, v2.0 odgodjen za kraj listopada. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
pa izasla je 2.0a3 verzija tj. Bon Echo ali je u beti, ja je trenutno koristim i nemam nikakvih problema
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ma ja sam imao s firefoxom mnogih problema........ vec mozda 5 puta u dva mjeseca firefox sam isprazni sve bookmarkse,cokije,passworde i ta sranja...u opcijama m i je isključeno ono da sam briše nakn nekog vremena....... i uvijek kad se to dogodi onda uvijek mi F:\Documents and Settings\xx\Application Data\Mozilla\Firefox u ovoj datoteci napravi novi profil vec ih imam tam ok 20 a neznam kojeg da obrišem............ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|