|
![]() |
#1 |
Dezurno Smetalo
Datum registracije: Apr 2003
|
Spring makeup and renewing
Dakle zelim napraviti upgrade kompjutera, ali ostavljam maticnu, ne zelim ju mijenjati. Sad dali je pametno uzimati novi p4 procesor ili amd uz kojeg mogu kupiti i dobru plocu za istu cijenu kao sami p4 procesor. Treba mi dobar ram, mogu do pc 2100, sad preporuke, te mi treba novi hard (ostavljam ovaj, ide raid). Molim vas sto objektivnije, neki normalan omjer permormanse i cijene. hvala ...
![]() |
#2 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Re: Spring makeup and renewing
Citiraj:
A i taj komad proca je jedan od lošijih ako se ne varam, iz te serije četvorki. Tako da ono ako mjenjaš mjenjaj i jedno i drugo. Moje mišljenje. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
cekaj hoce ostaviti plocu a prelazis na amd? shvatio sam da zelis za cijenu p4 proca kupiti proc i plocu ali sta ces s ovom starom? sluziti kao vaza? ili je ploca necija? ili imas kupca za istu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
networking wannabe guru
Datum registracije: Sep 2002
|
kupi si AMD+ploča, isplativije će ti biti i u budućnosti... ![]()
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
ono ispred konpjuktora
|
ajme
pređi na amd. okani se ćorava posla. i nikada više nemoj izjaviti da je ECS dobra ploča. kao što sam nedavno rekao.... na tvoju ploču ne može ići cooler koji origigi dođe u boxu s 3.06 !!!! nemreš ga nagurat sve i da 'oćeš ! užas !
![]() |
#8 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Citiraj:
Koji je to 1500 Northwood? Mislim da ih ima samo od 1600.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Dezurno Smetalo
|
Eh da tu je jos jedna cudna stvar, imam northwood procesor, radi na 1500, cak mu pise 1500 na njemu, 478 je procesor, probao staviti na 1600 i radi kao svicarski sat. Da mi netko nije uvalio nesto bolje za manju cijenu?!
![]() |
#12 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
NITKO ti ne bi uvaliio nešto bolje za manje para. Meni radi na 2.66 ko švicarski sat a pogledaj što je u sigu (GORNJI DIO - da ne bi bilo zabune).
![]() |
![]() |
#13 | |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Re: Spring makeup and renewing
Citiraj:
Proc je s original coolerom i bez garancije
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
ma , ak nemas love kupi si amdejca+plocu i vozdra
![]() |
#15 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() ![]() Uglavnom piva za mir u kuči ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Re Di Calamara
|
Citiraj:
mada ; u zadnje vrijeme mi se zgadila piva, pa sada uglavnom drmam po bambusima
![]() |
![]() |
#17 | |
Feldwebel
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#18 |
Re Di Calamara
|
odlucio sam piti pivu zato kaj sam je mogao piti iz flase . jer po diskacima ilki jos gore na moru , case se uopce ne peru , tak da pijes slčinu od pola tog diska ,fuj, zato mi se gadi koristiti case tako sam odlucio piti pivu , ali sam se nedavno tak ubio od nje da mi se jednostavno zgadila (valjda samo provremeno), da sada uglavnom pijem bambus i to tak da narucim malu butelju crnjaka i colu a casa mi ostaje ista ![]()
![]() |
#19 | |
od LemilicE
|
Citiraj:
![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Re Di Calamara
|
Citiraj:
pod "ovim case se ne peru" nisam mislio da se doslovno ne peru (mada vjerujem da ima i toga) vec se tu radi o tome da se case samo stave pod hladnu vodu , i prode se rukama po rubu case i vola . casa je spremna za novu cugu... to je razumljivo jer se treba sa odredenom kolicinom casa zadovoljit milijun ljudi koji zele piti u isto vrijeme ... iz toga mozes zakljucit da konobar ne moze detaljno oprat casu sa detergentom i jos uz to je ispolirat pa ti je tek onda dati nadam se da smo se razumjeli ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Re Di Calamara
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#23 |
Super Moderators
|
Amateri..... Imam doma par polalitarskih krigli...a iz njih se ne pije žuja ![]() Prvo se napravi hrpa leda...pa se kupi dobri stari Bićba,pa Cola,Pepsi,Cocta,Fanta-okus i "farba" gaziranog ovise o raspoloženju... Izabereš dobru mjuzu,uvališ se i ......... |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Re Di Calamara
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#25 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() Mislim-isto ti je: Ako piješ iz malih čaša,tak-i-tak se moraš malo,malo dizat da bi natočio. A ako piješ iz takve krigle,imaš duže vrijeme veću količinu HLADNOG bambusa,ali se svejedno moraš tu i tamo dići na WC ![]() A topli bambus ne bih pio ni mrtav. Inače-bambus pijem samo povremeno...kad mi je gušt... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
od LemilicE
|
Jel znaš koliko vremensku pere ona mašina za suđe... u kafiću je mala koja im služi samo za čaše, šalice i tanjuriće??? Točno minutu i pol. Tako opere odjedanput desetak čaša i šalica. Ne prolazi samo hladnov vodom i po rubu čaše... Ne vrijeđaj mi prijatelja konobara kod kojeg visim cijelo vrijeme ![]() Pogledaj u Infu od kud sam, pa češ onda znat... ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
ono ispred konpjuktora
|
Citiraj:
BTW... ne vide ti svi odakle si.
![]() |
![]() |
#28 |
od LemilicE
|
Nema veze... ![]() ![]() Eo za info nisam znao da se ne vidi
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|