|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
P4 Northwood ili kako dalje ?
Konfa je stara 3 godine i neki vrag mi ne da mira. Nisam zainteresiran za OC ali bih nešto novo, valjda i brže. Konfa : P4 1,6 , 896 mb sdram, MB FIC VC 11-Brookdale i845, Radeon 9200. Ima li smisla ovaj proc stavljati na neku noviju S478 ploču, kojih se nađe po povoljnim cijenama, ubost gigu DDR rama pa vozi dalje ili rasprodati u dijelovima pa ići na nešto novo. Komp mi treba za surf, uredske poslove, ponekad za obradu slika u PS i povremeno klanje na CoD-u. Btw, do veljače 2007. Intel prestaje prodaju svih P4 procesora.
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Jan 2005
|
kao prvo intel i SDR je ubojita kombinacija, sporo ko vrag... ja bi na tvom mjestu prodao ploču, rame i grafu i uzeo gigu DDR400 i neku i865 ploču i ocao proc dokle ide, grafu prodao i uzeo neku 6600 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#4 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Moja preporuka je ono kaj sam danas na kafi reko http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=44893 giga rama i to je to je početak, a onda i neku grafu jer 9200 bas i nije neka |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Ja bi iso na soluciju prodat sve i uzet novo. Neki amde Dual core mozda? Stvarno su povoljni? Il 805icu? I grafa naprimjer 7300 za 600injak kn ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Treba kaj skurit??
|
Danas smo raspravljali i o toj mogućnost. Nepotrebno za ono kaj ce se komp koristit, a vec s IS7 i gigom ddr-a ce radit 10 puta bolje |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Muči me to što se P4 i sve na njegovoj konfiguraciji prestaje proizvoditi a to se odražava i na MB. Vidi ovo dolje: 621 HTV 1 - TTXT 19.08. 19:28:16 2/4 TELETEKST RACUNALA Intel ce do veljace sljedece godine povuci s trzista sve Pentium 4 proce- sore i procesore za stolna racunala utemeljene na njegovoj arhitekturi. Pentium 4 XE modeli umirovit ce se do studenog, 524 u prosincu, a ostali Pen- tiumi 4 do veljace 2007. Vecina Penti- um D modela nece se moci kupiti nakon listopada, a model 805 nakon prosinca. Celeroni D prvi ce napustiti trziste: 350, 345 i 310 prodavat ce se samo do kraja ovog mjeseca, a ostali do pocetka sljedece godine. Nakon toga, za stolna racunala ce se nuditi samo Core 2 Duo procesori dok ce se za prijenosna racunala nuditi i procesori s Pentium M arhitekturom. <<< 620 KAZALO INTERNET ZANIM. MOBILNI SVIJET
![]() |
#8 |
Treba kaj skurit??
|
Al moze terat jos koju godinu ak nije potrebna prevelika brzina, a najjeftinija moguca nadogradnja da bi komp prodisao punim plučima. Kasnije se zeme sve novo. Tak cu i ja, ostat na ovome do kad ce se moc nekaj poboljšat i onda novo sve |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|