|
![]() |
#1 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
ne da instalirati drivere za modem
Laptop Amilo V pro, WIN XP SP1, u device manageru stoji žuta oznaka kod modema, driveri su instalirani ( radi se o Motorola V90 modemu) i to skinuti sa Motoroline stranice. Windowsi prijavljuju sljedeće : device can not start ( error code : 10 ) . Pokušah sve, disable, uninstal, sve ponovo i neće. Ima li lijeka ?
![]() |
#2 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Je, je motorola modem. Nebuš ga tak lako instalirao. Jel možda na SM56 chipu? Ako je, javi pa možda iskopam jedne ruske drivere za njega... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja imam drivere za taj modem i taj modem, ali interni PCI, stolno računalo, čip SM56... Verzija 6.09.07 je "najnovija" što sam ja uspio naći za nju... Šljaka solidno, jedino kaj svaki put moram mjenjat iz PCI slota u drugi kad formatiram hard, jer ga uopće ne registrira... : suicide http://www.softwarepatch.com/utiliti...rola-sm56.html Evo linka za download EDIT: Negdje sam pročito da se treba kao prije isključiti Plug and Play opcija prije instaliranja drivera, sad neznam dal to sam vrijedi za ova desktop računala... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Gdje se isključi plug&play opcija?
![]() |
![]() |
#5 |