|
![]() |
#1 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
![]() http://www.computerhq.com/hardware/p...o-id-4477.html Šo ba mislite o ovom kučištu Codegen Mini Server Tower (8011C10)-420 kn s PDV u VE-milu? Moje staro se malo "raspada" pa je vrijeme za nešto novo. Ovo ima ono sranje: Screwless clip - special clip for screwless installation. Quick Installation Case - One screw for opening complete case for quick installation. A treba mi, svaki drugi dan nešto žvrljam po kučištu, zato mi se i ovo raspalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
izgled mi je OK jel si nasao test tog kucista ili slike kad su mu otvorene stranice
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Administrator
|
Citiraj:
Efi i link ako nekog zanima... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
samo pazi se...imaju dosta losu obradu lima...ja sam se porezao..pa ako puno prckas po kompu mozda bolje izbjegni..naravno ako ti smeta krvarenje... ako ne grabi... samo kaj mi se ne svidja ideja sa ventom na krovu...ali ajde... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Administrator
|
Citiraj:
Još kad bi se otvarao prednji panel, tj. da su skriveni 5,25 uređaji-e to bi bilo krasno. Danas ga pogledam, da vidim o čemu se radi. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
..
|
Citiraj:
a vrata su korisna stvar... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Night shift
Datum registracije: Jul 2002
|
Citiraj:
![]()
"NOBODY expects the Spanish Inquisition! Our chief weapon is surprise...surprise and fear...fear and surprise.... Our two weapons are fear and surprise...and ruthless efficiency.... Our *three* weapons are fear, surprise, and ruthless efficiency...and an almost fanatical devotion to the Pope.... Our *four*...no... *Amongst* our weapons.... Amongst our weaponry...are such elements as fear, surprise.... I'll come in again." --uoɥʇʎd ʎʇuoɯ-- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() ![]() Naručio sam za Ponedjeljak od nekog lika iz neke firme JP nešto iz Klaićeve... Prvi put čujem za njih, ali bumo vidjeli na što to liči. Onaj LULE ga dobija tek sljedeći mjesec. Glavno da ima sve on 6xxx modele. Nijedan 8 ili 9-tku. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
..
|
Citiraj:
meni osobno smeta taj vent gore jer kad nije ukljucen ti tud pada prasina unutra...a i buka ide u krivom smjeru...i imas manje mjesta na kompu za odlaganje gluposti..ali ako netkome se svidja ok... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 | |
..
|
Citiraj:
pa probaj pocupati pci zastitnike..naime cijeli pci dio je od jednog komada lima koji je malo izrezan...znaci nisu pci zastitnici dosli sa strane nego je ovo trebalo trgati... a svi unutrasnji rubovi su dosta ostri.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |