|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Koje napajanje, koliko W?
Ukratko, kupujem novi hardver, kombinacija novog i starog, na kraju ce to izgledati ovako : Intel d 930 1 GB ram graficka agp 2 HDD od 160 i 250 gb zvucna dvd rw mozda jos nesto, ne znam sad napomena - ne mislim se baviti OC Planiram kupiti Tagana od 380W, zanima me dal da idem na jacu opciju ili mi je ovo sasvim dovoljno? Danas narucujem iz linksa, pa za svaki slucaj jos da cujem poneko misljenje ... iako sam uvjeren da je ovo i vise nego dovoljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Taj tagan će ti raditi ćist fino...dovoljno snage, čak i viška će biti...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
E, hvala na odgovoru, eto ostalo mi samo napajanje i narucujem. ![]() Pregledavam threadove pa sam u nedoumici dal da uzmem tog tagana za 469kn ili da dodam jos 100 kn i uzmem seasonic 430W. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Uzimam Tagana i stedim si 100 kuna za cugu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
![]() |
#6 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Potpisujem POP-a, cini mi se da je taj OCZ trenutno best buy. Inace, ovaj Tagan ce ti bit i vise nego dosta, moj 420W gura skoro istu konfu (OC-anu) bez problema ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas