|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
MSI GeForce 7600 GT video pitanje
Imam problem s navedenom grafickom... Dakle svi video fajlovi koje pokrenem su crno-bijeli!! Bez obzira radi li se o divx-u ili nekom drugom formatu. Neki video zna imat boju na pocetku mozda 2-3 sec. i onda opet sve postane crno-bijelo. Driveri su najnoviji;Nvidia ForceWare 91.31. Nikakv overclock nije raden. Ima netko ideju? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
mislim da su ti se kodeci pomješali probaj dignuti zadnju verziju klite mega codec packa i stavi da ti počisti sve stare kodeke,pa javi kak je prošlo |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Skuzio uglavnom u cemu je problem... Crno-bijeli su mi filmovi samo ako ih pokrecem u starom Media Playeru 6.4. U bilo kojem drugom playeru normalne su boje... Neznam, mozda je to do Windowsa 2000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
može bit do Win, može bit do drivera ili codeca. u glavnom skini FFDshow i instaliraj ga ali samo podršku za video sve što je vezano za zvuk ostavi neoznačeno jer mu je podrška za zvuk užas! 91,31 je znao imat takvih problema....savjet novi 91,37 ili stariji 8x,xx driveri
![]() |
#5 |
Registered User
|
Neznam odakel ti 91.37. Postoji samo beta 91.33. Uglavnom, ni u Windows Media Player 9 mi isto ne prikazuje boje dok recimo u DivX Playeru sve radi normalno... fakat ne kuzim. :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
Kažem ti skini FFDshov i instaliraj ga! A za 91,37 ... evo ga ovdje ![]() http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1456
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|