|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
![]() Navedeno smece izgleda ima gresak u hw/sw, pa tako omogucava da netko moze koristiti (na moj racun) ici na net kada sam ja na netu. Modem/router je iznajmljeni od ISP-a. Sta ja mogu u postavkama ucinit da to onemogucim? Evo slicica dostupni opcija za konfiguraciju (tu je sve, nema vise niti jedne stranice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
![]() potrudio bi se ja sam da to sredim, ali manual je us**n, a ovo i nije bas cest komad hardwarea, pa tko moze neka pomogne. P.S. Ja sam adresu za pristup konfiguraciji promjenio na 192.168.1.153 i sada kad upisem 192.168.1.1 (default adresa) dobijem konfiguracijsko sucelje drugog modema/korisnika ![]() Nije uvijek isti modem (ovaj model koji i ja imam i pojavljuje se josh D-Link 360T). Moze li se to nekako iskoristit??? ![]() Prije sam mogao samo ukljucit modem i sacekam malo i mogu na net (na neciji racun ![]() THNX |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Sto zelis da dva korisnika idu u isti cas na net koristeci jednog usera? Ono ti i jos neko preko tvog usera na net? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Ovo je neki hack (ustvari vise propust u sigurnosti), jer vlasnik tog racuna zapravo nezeli ovog drugog korisnika, ovo je ILEGALNA radnja. To je moguce zbog propusta u sigurnosti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Ja zelim da onemogucim tog drugog usera da se koristi mojim racunom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Zadnje izmijenjeno od: danij3l. 14.08.2006. u 22:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Opaki zbunjjjj. Neznam na koju foru se ovo moglo desiti bez ikakvih VPN ili slicnih "bridge" tehnika. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
Imam pristup drugom routeru ![]() ![]() FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT FLAT ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
do you speak it?
Datum registracije: Mar 2003
|
o kojem se ISPu radi? admine poslati na ECDL tecaj za kaznu
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Dok je nama nas :)
Datum registracije: Apr 2005
|
Pa valjda jesu, lol... inace, kako iskoristiti ![]() Upisi pod default gateway ip routera...ali mislim, lol...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|