|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Upute za Samsung SGH-D720
JEDAN VELIKI MINUS ZA SAMSUNGA Dobro kiji je vrag danšnjim proizvođačima mobitela brat mi je kupio Samsunga SGH-D720 onako u ruci mobitel izgleda i ponaša se neloše iako su mu izbornici za ocjenu 4 (od 10) i sve je to za preživit dok ne zatražite upute. Tada nastupa očaj prvo nedobijete ih u pisanom obliku uz aparat(totalni kretenizam) onda imaju ih na nekakvom cd-u (ali opet nemaju ih u nekom od normalinh formata npr. pdf, doc ili nedaj bože najobičniji html bez jave i ostalih sranja: finger ![]() Ljudi pomažite PLEASE!! BTW nekupujte samsung kad su već ovakvi kreteni ja u životu neću više ništa odnjih kupovat (osim monitora tu su carevi: goood ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
nego nerazumijem sto ti nije jasno kod mobitela da trebas upute ? pitaj pojasniti cemo ti .
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Virova ili ne ja uvik volim nakon šta isprobam bilo kavu elektroniku i prolistat upute. Ali me najviše zanima koje kartice čita (na poklopcu od kartice piše microMMS) ali mezanima moželi još koji tip? I tako nađe se uvik koja sitnica u upustvima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
http://www.gsmarena.com/samsung_d720-1052.php ovdje imas opis i idu mmc kartice 99% nijedne druge.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|