Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.09.2006., 15:52   #1
jole_0909
Banned

Datum registracije: Feb 2006
Upute za Samsung SGH-D720

JEDAN VELIKI MINUS ZA SAMSUNGA

Dobro kiji je vrag danšnjim proizvođačima mobitela brat mi je kupio Samsunga SGH-D720 onako u ruci mobitel izgleda i ponaša se neloše iako su mu izbornici za ocjenu 4 (od 10) i sve je to za preživit dok ne zatražite upute. Tada nastupa očaj prvo nedobijete ih u pisanom obliku uz aparat(totalni kretenizam) onda imaju ih na nekakvom cd-u (ali opet nemaju ih u nekom od normalinh formata npr. pdf, doc ili nedaj bože najobičniji html bez jave i ostalih sranja: finger .Tako pokrenem ja ta uputstva sa cd kad bi on meni instalira neka korejska slova ma : Machinegod***i ne živim ja u koreji daj mi barem na engleski. Moš mislit pokrene mi nekakav prozorčić i tamo za birati koje te područje zanima i je klikam po tim linkovima a ono ništa (valjda zato šta im nisam instalira korejska slova). Dobro otiđem ja na samsungove stranice možda su tamo sakrili upute u .PDF. A tamo izbora velikog upute su na Francuski 2 verzije njemačkog i ruski: baad :?!?! Dobro ljudi božiji ima li igdi uputa na engleskom?? I tako iživciran zamolijo bi nekog od Vas da mi kaže gdje mogu naći upute u .PDF ili .DOC formatu za Samsunf SGH-D720.

Ljudi pomažite PLEASE!!

BTW nekupujte samsung kad su već ovakvi kreteni ja u životu neću više ništa odnjih kupovat (osim monitora tu su carevi: goood !
jole_0909 je offline   Reply With Quote
Staro 06.09.2006., 18:53   #2
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
nego nerazumijem sto ti nije jasno kod mobitela da trebas upute ? pitaj pojasniti cemo ti .

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 06.09.2006., 23:51   #3
jole_0909
Banned

Datum registracije: Feb 2006
Virova ili ne ja uvik volim nakon šta isprobam bilo kavu elektroniku i prolistat upute. Ali me najviše zanima koje kartice čita (na poklopcu od kartice piše microMMS) ali mezanima moželi još koji tip? I tako nađe se uvik koja sitnica u upustvima.
jole_0909 je offline   Reply With Quote
Staro 07.09.2006., 00:59   #4
Codiac
bycod

Codiac's Avatar

Datum registracije: May 2004
http://www.gsmarena.com/samsung_d720-1052.php ovdje imas opis i idu mmc kartice 99% nijedne druge.

Intel-i5-760 / Cooler-Master-Hyper-212 / Gigabyte P55-USB3
GSkill -2x4gb / MSI R7 370 2GB / Audigy SE Xtreme
Samsung EVO850 250GB / Samsung HD204UI / WDC 1TB/Samsung SH203b
Seasonic-430w / Chieftec-LCX-2x120 / DELL U2412M
Logitech Illuminated Keyboard / Logitech-G9 / Steelpad 4D / Rumble-pad-2 / Logitech-Z4

.i.

Razer Blade 15
Codiac je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke