|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() evo ljudi nisam znao di da ovo stavim...pa ćemo ovdje : lol2 : trebam neke tutoriale kako napraviti cijeli, fukncionalan web-site koristeći gore 2 navedena programa - Dreamweaver & Photoshop ja sam prije našao jedan cijeli al naravno zgubil ![]() al tutorial treba biti od samo početka do kraja uključujući - foldere (mape) [di koja?], koje kodove, kak, di...SVE : goood : tnx. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Imam ja par video tutoriala za ta dva programa... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
ma ne treba meni za photoshop...treba mi za dreamweaver te najbitinije kak napravit web iz nule...ak imas nekaj takvog posalji na PM ili mail - gatecase67@gmail.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
ako neko ima neka pošalje i meni na mail mtkraljevic@yahoo.com I NA PM obavezno
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Neću slat par gigi na mail, LOL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() GORKI idem tvoje vidjet prvo...tnx ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Ljudi, dajte te mail adrese malo maskirajte. Ovako napisane su fina, debela meta za spam.
![]() |
#10 |
Premium
|
GORKI nisu ono meni baš nekaj...to već kužim o photoshopu....nego trebam za web ak ko ima...jesam zaj*****...lol |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Probaj tu pogledati. http://www.ebooksclub.org EDIT: Evo i ovaj link. http://rapidshare.de/files/3264064/w...rx4Be.pdf.html I ovaj. http://ebooksvipclub.com/index.php?o...gid=6&Itemid=7 Ovdje imaš pun kup knjiga raznih vrsta. ftp://194.44.214.3/pub/e-books/ Također na tom ftpu ima i dosta svega ostaloga. Pogledaj pa vidi. Nadam se da sam pomogao.
ASUS A3500N Centrino 725 1.6GHz, 15"(1024x768), 4X +/- DVD-RW, HDD 60GB, DDR 512MB, Li, Fax/Mod, LAN, IEEE1394, 4xUSB2.0, 0.35 millijuna pixela integrirana video camera ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: Bran. 07.08.2006. u 09:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
sad sam malo prije išao na e-books club i skinuo par knjiga...tnx. za ovaj FTP ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|