|
![]() |
#1 |
n00b
Datum registracije: May 2004
|
MaxTV + Internet + 2 Routera
Evo jedno pitanjce za znalce buduci da se ne razumim bas u taj MaxTV ![]() Ubrzo mi dolazi MaxTV i mene sad zanima da li ce sljedeca stvar funkcionirat: 1. router u prizemlju samo za MaxTV a na katu 2. router samo za ADSL znaci 2 routera (nezavisni jedan od drugome, svaki spojen u svoju telefonsku uticnicu al na istoj tel. liniji i svaki za svoju svrhu jedan za MaxTV a drugi za ADSL, da li je to moguce i da li ce radit oboje i MaxTV i ADSL) neka logika mi govori da ovo bas i nije moguce al eto, ne skodi pitat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Jednostavno… ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Nisi definirao točno o kojim se uređajima radi. Sa standardnim T-Koma uređajima nemože. Jedina moguća kombinacija je: - prvi router sa adsl modemom - MaxTv na Lan4 (to radi standardno), Internet podešen u Bridge mode - drugi router bez adsl modema (WAN priključak na "ulazu") - spojen lan kabelom WAN - Lan1 na prvom routeru, ovdje podešavaš PPPoE konekciju, . . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Čim spominje različite utičnice, istu liniju…ništa od toga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Znam da nije baš prava tema, ali dali je moguće priključiti 2 ADSL rutera na jednu telefonsku liniju? Koliko sam upućen, ne. Ali ipak, dali je drugi ruter (oba iamju bežični način rada) moguće postaviti da pojačava signal prvog rutera, i kako? Hvala na odgovorima (ako ih bude). ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|