|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
NZXT kućišta
Evo, tolko su me se dojmila da sam moro otvorit temu... Zanima me dal ima neko bilo koje njihovo kućište...da čujem iskustva! Najviše me zanimaju Guardian i Nemesis modeli, predobro izgledaju... Kaj vi kažete? http://www.magazinrs.hr/artikl.asp?k...=94&Sifra=0516 http://http://www.magazinrs.hr/artik...=94&Sifra=0513 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
jedini NZXT koji mi se svidja je Lexa ![]() cijena je malop visa,al je case yebbenica... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
iskreno meni je pozlilo od tolikoga kica i neukusa... JEDINO kuciste koje moze proci je ova lexia gore navedena i to jedino ako je aluminijska jer dati 1100kn za kuciste a da nije stacker ili p180 je jedino opravdano ak je kuciste alu.
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
***************ote, bista ruznije nisam vidija (ako se izuzmu neki modeki korejskih auta)
![]() |
#5 |
zippo61_junior
Datum registracije: Oct 2005
|
Baš neke monade od tih kućišta onda bi rađe uzeo Thermaltakea nego ovo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Meni iskreno ovo gore kućište i ovo http://www.magazinrs.hr/slike/velike/05192_1.jpg Ovo mi nekako izgleda simple što je ok i mislim da bi se dalo lijepo urediti
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Jbg..meni se to sviđa...pogotovo Nemsis!Cijeli je metalan, to mi je fakat lijepo...Mislim da se za njega može kupit i neki dodatak koji se montira na gornju stranu, taj dodatak pokazuje standardne podatke-temp. procesora i brzinu okretaja coolera...Uglavnom,lijepo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Da baš je krasan case. Isto je lijep ko i fiat multipla. Stvarno je predivan. Daj zabrij kak bi kejs bio lijep da se udruze TT i NZXT. Prekrasan. Imao bi pozlacene rubove i pinki pleksiglas na napred, sa objes strane i gore. Brijem da bi dobio i 3 kutije rezervnih ledica. Sad ozbiljno. Za 600kn mozes kupit GRO bolji case od ovog smijeha ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
zippo61_junior
|
Dobro da nisi rekal ko i yugo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#13 |
®
|
ovo je zbilja očajno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Dečki kanta je stvar ukusa a o tome se (poznto je) NE raspravlja... Meni je ljepo moje, zato sam ga i kupio (između ostalog - ali uglavnom zato sam baš njega odabrao) i to je tako... Nekome se sviđa samo klasčno bež bezlično i sterilno...
![]() |
#16 |
̣
Datum registracije: Feb 2006
|
OT: da ne otvaram novu dretvu... zna li tko gdje ima (moze link) cube kucista? to su ona mala kockasta kucista kao za barebone! preko nabave sam nasao samo antec aria. nasao sam jos Silverstone SG01 ali nema aspire x qpack Zadnje izmijenjeno od: baterija. 17.08.2006. u 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
![]() Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Cine mi se kao kopije Coolermaster (iznutra) i TT (izvana) kucista... ono prvo (zuto) je PREODVRATNO, uzas zivi ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
zippo61_junior
|
Ma ne valja sve to rađe uzet nešto provjereno nego te monade |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Meni se ne sviđa, mrzim taj kič, zato sam i uzeo "serverskog" Čufteka Jedino kučište za koje bi dao skoro 2k kuna da imam je Lian-Li PC71 http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.604.015 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|