|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Multy user?
evo ovako, kreirao sam 2 accounta i sad me zanima da li kako mogu podesiti da kada se spaja na account 2 ne učitava firewall i neke druge programe koji nisu potrebni korisnicima 2. accounta, a da te programe čita na accountu 1 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Dal mislis servise ili bas startup u registryu. Za servise mislim da je nemoguce al registri ima all users i ako ga ubacis unutar startup foldera onda samo taj user... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Budem ti to prebacio na OS-ove.
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
HKEY_LOCAL_MACHINE - svi useri HKEY_CURRENT_USER - trenutni user Full path ti ide (za sve usere): [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] Isti ti je i za current user samo sto pocinjes sa HKEY_CURRENT_USER Za tvoj primjer najjednostavnije ti je da keyeve iz local_machine prebacis (dok si logiran kao ti) u current_user run. Sve to sto sam ti ja sada rekao mozes rucno ili pomocu TuneUp utilities. On ti ima move u gore navedeno, move u start up folder, disable, enable ... http://serv4.imagehigh.com/view.php?...jpg&path=/imgs |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
e tu ti nemogu pomoc, namam blage ni sta je incredimail. Ja za mail koristim The bat tako da... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|