|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
molim procjenite isplativost
pozdrav frendica me zamolila da joj nadem nekakav komp za oko 5000kn (bez monitora) pa vas molim da procjenite jel valja ovo kaj sam nasao Proizvod: HP Pavilion t3030.it Oprema: Amd Athlon64 3700+ 2.2GHZ, 1GB ddr ram, 250GB sata hdd, DVD rom, DVD+/-RW DL LightScribe, ATI Radeon X600 256MB, modem 56k, Dolby 5.1 audio sustav, memory card reader, miš, tastatura Operativni sustav: Windows XP Home Edition Garancija: 12 mjeseci Cijena: 4200 kn (pdv uključen) ona je arhitektica i najcesce koristi cad i ostale arh programe, ali se ne bavi pretjerano nekakvim vizualizacijama i da, spomenula je da bi radila neku laganu amatersku video obradu na njemu |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Darth Pope
Datum registracije: Jul 2006
|
rama nikad dosta..po meni jos jedna plocica od 1GB
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
X600 je dosta stara kartica pa mi nije jasno iz kojeg je to skladišta izvučeno. Još jedan keks od 1 Gb ne bi škodio.
![]() |
#4 |
Premium
|
pa dobro, moze ona tu karticu kasmnije izbacit i stavit neku moderniju, jel tako? znaci, okvirno je ok, samo jos da stavi ram i pogleda neku graficku |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
i da, komp je polovni |
![]() |
![]() |
|
|