|
![]() |
#1 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
![]() ovaj tjedan mislim moddati kućište, ali za bočnu stranicu ne mislim staviti pleksiglas ili staklo nego PERFORIRANI LIM(mislim biti originalan). lim je debeo 1,5 m i rupičasti je i sve se vidi kroz njega(rupice su raspoređene u obliku pčelinjih saća-šesterokuti). budući da nemam dosta široki lim za case imam ideju napraviti dvije rupe sa ostavljenom sredinom od 5 cm gdje dolazi LED plava halogenka(zbog toga što je iza pregrade ne bije direkt u oči i kućište može biti s desne strane na stolu). halogenka je 12 V dc te može direkt na napajanje od floppyja, jedino neznam gdje da postavim on/off switch za light(ideja mi je ispod pržilice na prazni plastic slot holder). ako vas bode u oči 2 odrezana ugla na rupama to je zbog toga jer je na tom mjestu udubina za lakše skidanje limene stranice a ako bi izrezao ravne stranice onda bi izrezao držak poprijeko lim mi paše jer ga mogu bez problema prebojati autolakom na krom srebrnu boju i onda bude odgovaralo ostatku kućišta koje je srebrno što mislite o ideji? bi to prošlo? http://img223.imageshack.us/my.php?i...tranicanh0.jpg dok nađem punjač za mobitel budem i poslikao kućište tako da budete vidjeli na što mislim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Akutna lijenčina
Datum registracije: Aug 2006
|
razmišljam da kupim još i auto-sprej i nasprejam neki future logo u bijeloj ili srebrnoj boji (možda nešto nalik na HALO) se isplati ubaciti s zadnje strane 80mm svjetleći plavi vent? mislio sam neka vuče zrak kroz bok na rešetku pa van kroz otvor ispod napajanja |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|