|
![]() |
#1 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
BLUE EYE
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
neonke mi izgledaju kao da su cyan, a ne plave, tako da na dijelovima gdje su preblizu kucistu i/ili komponentama previse bljesti (zadnja slika, dolje desno i kod tv kartice). i kad si vec radio prozor, a napravio si ga tako da ti je dolje desno otvoreno, mogao si kablove malo bolje srediti ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
hmmm nice work ![]() 1. sa čime si farbao ovu plastiku naprijed..? 2.Chime si ovo ugravirao? (alat) Ja si mislim ovog zmajcheka namontirati na plexi.. mislim si zbojati josh gore i naprijed ovu tamnosivu plastiku u crno... [img=http://img49.imageshack.us/img49/2013/w3werbh7.th.jpg] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Jako lijepo...svaka čast na trudu ![]() Inače - malo trebaš sredit kablove - staviti okrugle...i ovo sve lijepo povezati vezicama i staviti u stranu..i još bi bilo dobro da ti je optika crne boje... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
kablovi su svi sredjeni(nemam slike) tako da se vide samo kabeli koji su potrebni za rad diska(12v i IDE), nista drugo,to je sredjeno. Citiraj:
prednju masku sam bojao sa istom bojom s kojom sam bojao i lim.Sve je ostalo lipo, nema razlike s obzirom na lim.To je obicna boja u spreju od 30-ak kuna. Gravira sam s dremelom(to moras imat) optika je sive boje tako da bude ista kao i maska, da sve bude jednobojno |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
covo je sredio kablove ja mislim
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
da je ove flat kabele pobacao tamo iza 3.5" kaveza, onda bi bolje izgledalo, a ovako ih je gurao izmedju optike, floppya i hdda, sto nije najsretnije rijesenje... ali mene ubija ta cyan neonka (previse bljesti, za moj ukus)
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|