|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
HDD problem - particioniranje, regeneracija
Pozdrav svima! Vidim ima puno znalaca, pa mi možda možete pomoći. Imam stari HDD Seagate 20.4 GB podijeljen na 2 particije i htio sam nedavno povećati jednu pomoću Acronis PartitionExperta. Međutim, prilikom restarta javlja da disk ima bad sectore, tako da se proces ne može dovršiti. Error Scan sa HD Tune pokazuje da postoje oštećenja. Napravio sam bootable floopy HDD Regeneratora koji je oko 5-6 h skenirao disk i napisao da je pronašao i popravio oko 60tak bad sektora (ako se dobro sjećam). HDD scan sad pokazuje da nema više oštećenja, ali u XPu je situacija ostala nepromijenjena. Nešto više od 2 GB koje sam htio prebacit sa D: na C: kao da su nestali. Kad stavim Windowse da naprave check disk i restartam komp javljaju kao i prije da C: ima 36 KB bad sectora Ponovio sam scan sa HDD Regeneratorom, koji sad nije našao bad sectore. Imate kakav savjet kako to rješit? Jel ima ikakav utjecaj na particioniranje to što mi je C: NTFS, a D: FAT32? Evo slika: http://img98.imageshack.us/my.php?im...problemnh1.jpg (144 KB) Hvala unaprijed na bilokakvim prijedlozima. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|