|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
Zamjena ploče i procesora
Dakle kupio sam novu ploču i proc a ostale komponente su iste, zanima me da li ću morati formatirati disk i nanovo instalirati windowse ili se može postojuća instalacija prebacit na drugu ploču i proc i samo stavit drivere? Ispričavam se ako sam falio podforum... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa uglavnom se to može. Naišao sam na par slučajeva kada nije bilo moguće... Bitno je samo da driver cleanerom makneš drivere od stare ploče. A onda vidi što te pita... U svakom slučaju, napravi back-up svega što ti je na disku važno...nikad ne znaš što može poći po zlu. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
znači maknem drivere samo od ploče a ostale ne diram? prelazim sa msi kt3 ultra+athlon xp 1800 na asrock dual sata+a64 3000 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Makni sve vezano za ploču: chipset, zvučna, mrežna, a preporučam i ove od grafe jer ih svejedno moraš stavljat iza drivera za chipset. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..ja sam cak sa n-force 2 presao na via kt800pro chipset bez instaliranja windoza i sve je radilo za pet
![]() |
#6 |
Premium
|
još nisam ništa dirao i dodatno sam malo googlao i na microsoftovim stranicama ima nešto o mjenjanju ploče i kažu ovako: ubacit instalacijski cd windowsa, upgrade,next do restarta i kad se počne dizat isključit struju zamjenit ploču i upalit komp i onda stavljat drivere Da li to zvuči dobro ili ne ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|