|
![]() |
#1 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
lg studioworks 775n - brightness probljem
E ovak .. ja vec skoro godinu dana imam problem sa tim monitorom .. a to je da mi je sve pretamno .. i kak god sam metnul u monitoru sve do kraja i dalje mi je pretamno .. cak sam i kroz drivere metnul i neke stvari su i dalje pretamne .. npr... slike koje neko metne na web .. meni su pretamne kolko god j a brightness do kraja metnul .. jedino pomaze to da sliku selektiram sa ctrl+a .. pa malo posvetli .. tek tolko da se vidi .. iz istog razloga nemrem igrati niti hl2 jer nemrem popraviti brightness .. u igrici je do kraja ali i dlaje mi je pretamno ... .. uglavnom nije meni tolko do igrica .. nego me muci zbog toga kad nekaj slikam s digitalcem i metnem na komp da skoro nic ne vidim praf .. i nemrem sliku popraviti ak treba ... cim je negde u sjeni nekaj slikano to se opce na kompu ne vidi .. .. uglavnom nasel sam na netu da je neko imal takav problem http://forum.eserviceinfo.com/viewtopic.php?t=213 i gledam ovaj zadnji odgovor Citiraj:
tam imam ovak ************************ RDRV :184 GDRV: 168 BDRV: 163 SCON: 80 RCUT: 158 GCUT: 162 BCUT: 178 SBRT: 77 ABL : 165 VLIN : 144 VBAL : 8 HTOP : 16 HROT : 20 ************************* .. i te vrednosti mogu menjati po jedan gore ili dolje .. samo kaj ne kuzim kaj koja znaci . cemu sluzi .. itd .. ... dal neko zna možda kaj tu treba porihtati i kaj znači koja vrednost ?
![]() |
![]() |
#2 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
ok .. metnul sam RCUT , GCUT i BCUT na max ... i sad je sve ok .. .. sve se normalno vidi i nic vise nije pretamno .. tak da eto ak bi neko imal slican problem ili kaj nek proba s tim popraviti si .. .. jedino kaj su mi sad sve slike presvetle .. jer sma ih sve bil posvetili kad mi je na monitoru sve bilo pretamno ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|