|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2006
|
Asus A8N-E
Vaše cijenjeno mišljenje o ovoj matičnoj. Treba mi ploča sa 1 PCI-E x16 utorom i socket 939. Svaki prijedlog je dobrodošao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Koliko novaca namjeravaš dati za matičnu? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
do 1500-1600 kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2005
|
ja ti imam asus a8n-e. dosta dobra ploča, što se tiče stabilnosti nikakvih problema nije bilo, ali imao sam problem sa aktivnim hladnjakom na cipsetu. hladnjak je prvo počeo zujati, pa s vremenom se nikako ne paliti. zamjenio sam ga sa pasivnim zalmanom i stavio na stranicu obicni ventilator od 12cm da puse po njemu i sada je sve OK
A64 3200+ VENICE, ASUS A8N-E NFORCE 4 ULTRA, GIGABYTE 6600GT TURBO (ZALMAN SILNET PIPE HLAĐENJE), 2*512 DDR RAM KINGSTONE, SAMSUNG SYNCMASTER 730BF, LEADTEK 2000 TV EXPERT, CREATIVE LABS AUDIGY 2, LOGITECH X530, LITE-ON DVD RW DUAL LAYER, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
za 1500-1600kn ne bi nikad uzimao asus ili msi , DFi apsolutno . |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Suludo je trošiti 1500-1600kn na jednu soc. 939 ploču... Ta Asusica ima jako dobar layout, dosta priključaka za razne stvari. Sad sve ovisi o tvojim potrebama dali ti je išta od toga potrebno, a svaka ploča, bila da ona košta 400 ili 1600kn mora biti stabilna na defoltu. O tebi ovisi da li ti treba matična koju ćeš ti tjerati iznad granica normale ( i sad to opet oviso kolko ćeš ju potjerat) ili ne... Kaži što imaš doma za priključit na nju, i što ćeš raditi sa tom konfom, pa ćeš moć dobiti možda neki bolji savjet. ![]()
![]() |
#9 |
Registered User
|
odlučio sam se za DFI LanParty nF4 Ultra-D. U početku me mučilo to što ima 2 PCI-E x16 utora, al sad mi nesmeta. MBO: DFI LanParty nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon 64 x2 4200+ GPU: ATI Radeon X1800GTO 1GB RAM-a Još kakva preporuka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Ako ces uzimat novi ram neka bude sa UCCC chipovima, ostalo je sve ok, makar mogao bi uzeti AMD 3800+ X2 i OC-ati ga te time ustediti dosta love ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
sta znaci UCCC? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
chipovi na memoriji koji su jeftini a mogu ići daleko, cca. 500-530Mhz sa 3-4-4-8 sa 2.8V Najbolje kaj moš potrefit na modulima od 1GB. Ako memorija nema Heatspreader, pogledaj da li igdje na chipovima piše SAMSUNG UCCC i neke brojke... Ako piše, uzimaj. Od jeftinijih memorija, znam da ih je bilo na PQI-u i transcendu...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|