|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
gdje u zagrebu naći utikač s usb-om
znači, treba mi utikač, nešto slično kao punjač za mobitel ali s usb ulazom.....našao sam jedan mp3 player u sticku s punjenjem na usb ali uskoro idem na duži put a nemam laptop a kamoli desktop računalo.....bio bi zahvalan da mi netko može pomoći pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Auuuuuu kako ja mislim da ti to neces naci. To je onda ono mali trafo sa usb prikljuckom? Nikada vidio, nikada cuo da tako nes postoji... Jel ozboljno netko vidio ovako nes, ikada??? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Doktor znanosti!
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije problem .. možeš i sam napraviti.. Nađeš neki adapter koji pretvara u taj napon koji podržava MP3 player.. I prerežeš žcu tamo gdje je utikač u kaj je več išao taj adapter, pa nadješ neki produžni usb kabel. Prerežeš na sredini.. Malo oguliš izolaciju i s adapterovog dijela kabla i s usb dijela kabla.. I zalemiš te žičice.. Pa premotaj izolirkom.. Prije sam si ja to napravio za svoj player i ok radi.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Citiraj:
ako se ne varam motorola v360 ima punjac preko usb-a. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
naravno da je to mini usb |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2006
|
ej ljudi kupio.....čuo sam od neke osobe.....trgovinica se zove Dipol i nalazi se nedaleko sheratona....adresa je: Draškovićeva 42 usb adapter (220V) me je koštao 89 kn sorry što sam smetao al valjda će koristiti nekome ubuduće |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
Samo da znas ubuduce, USB ti radi na 5V i struja (ovisi o ploci) je od 100-500mA... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|