|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Problem sa Windowsima
Često mi se gasi pc i pojavljuje se plavi ekran a sve mi je na defaultu i piše mi nešto kao Stop oooooooooo,ooooooooooo itd. A drugi problem mi je priliom podizanja windowsa mi se upali pa ugasi pa ponovo upali i piše mi prije gašenja /system root/windows/system32/autochk.exe program not found skiping autocheck.Zanima me mogu li to kako popraviti bez deinstaliranja windovsa jer sam vjerovatno obrisao to u registriu.molim pomoć!
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Apr 2006
|
pozz, hmm autochk.exe je dio disk checker-a, pokusaj ga resetirati tako sto pokrenes chkntfs /d sintaksu unutar command prompt-a(klik na run---cmd---chkntfs /d), izgleda da se ovaj problem desava prilikom nepravilnog shutdown-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: May 2005
|
Ako je puno nula, onda je disk u banani, ili sam ja krivo informiran. Probaj s nekim toolom skenirat za bad sectore i slično. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Onaj popravak sa run-cmd-chkntfs/s je pomogao i sad se ne gasi i zahvaljujem se na pomoći.kad idem malo testirati sa Super pi,occt i primeom izbacuje mi errore na defaultu?????What can i do????
![]() |
#6 |
Banned
Datum registracije: Apr 2006
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|