|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Sennheiser HD???
Evo namjeravam ovih dana kupit slušalice u Ve-milu, do nekih 600-700 kn. Do sad sam imao Pioneer SE-M380, bio sam zadovoljan s njima dok nisu pukle. Evo mogo bi ih ponovo uzet ali neznam...volio bi vidit kakav je ovaj Sennheiser! -kako se to uopče čita? slušam rock, pop, house, metal....SVE ŽIVO što mi se svidi, volim topao zvuk, malo tamniji-znači da su niski tonovi izraženiji. Evo neznam što da uzmem od navedenoga: -Sennheiser HD 212 PRO -Sennheiser HD 465 -Sennheiser HD 485 -Sennheiser PX 100 -Sennheiser PX 200 ubiti recite mi kakva su vaša iskustva, logično bi bilo da su ove najbolje (HD 485) jer je i cjena masna ali svejedno volio bi čut mišjenja znalaca |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
uzmi sennheiser hd 212 pro ili sennheiser px 100, ali stari model! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
0 dB is my style.
Datum registracije: May 2005
|
Čita se "zenhajzer". Od prijatelja mi neki rođak ima i kaže da su pre***************ene. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
-->
Ja bi 485 uzeo -->>http://www.headphone.com/guide/by-ma...ser-hd-485.php
![]() |
#5 |
Premium
|
Hvala....ali ajde još malo komentara, prjedloga i savjeta! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Jul 2006
|
pozdrav da ti malo helpam da se ne zezes,svi se ti headphone mogu sakriti za nove pionnerke,mislim da je cijena oko 800 kn,ali vjeruj mi isplati se svaka kuna,jer su profesionalne,nemaju trunke plastike na sebi cijele su od aluminija..eo ti par prewiewa pa si pogledaj,i fkorz ako kupis javi kakve su ![]() P.S.Carl COX,Rush,i svi najpoznatiji D.J-evi danasnjice upravo koriste Pioneer HDJ- 1000...Poz ![]() Zadnje izmijenjeno od: WikinG. 04.08.2006. u 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
@KresimireSM odi na http://www.audiofil.net/ i tamo pitaj. tamo su ipak znalci. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Zadnje izmijenjeno od: dDario. 03.08.2006. u 14:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Djembe playa
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Ako hoćeš prave profi sluške pikni AKG pa makar i polovne. Tak' i tak' je sva elektronika prije bila kvalitetnija i traja će dulje nego pet novih. Naravno možeš bez beda kupiti i Sennheiser. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Feb 2006
|
Koje god uzmeš neš pogriješit. Šta si ti radio dok su Pioneer-ove "pukle", ja imam slabiji model kad pojačam prek pola na pojačalu glava me zaboli?! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
ma...zaspo ja s njima i ujutro se probudio kad ono slomjene ![]() sad bi probao ove Sennheiser ali neznam koji model da uzmem...ja inače ležim i slušam muziku tako da obično prije spavanja slušam sat vremena, pa me strah da se ne dogodi isto kao i što pioneer-kama ![]() nadam se da neče...najvjerojatnije uzimam ove HD 465... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|