|
![]() |
#1 |
ludi strojar
Datum registracije: Aug 2008
|
Skidanje s Filezille
Jel bi mogao netko objasniti kako se skida sa Filezille, ti frajeri imaju program koji mi treba za fax a nigdje ga nema za skinuti,odnosno nema nigdje licencu za skinuti...
![]() |
#2 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
? Sto postoji jos nekakvo tehnolosko rjesenje koje se zove Filezilla osim GPL FTP klijenta/servera?
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
ludi strojar
|
A možda je to to jer se treba nekak spajat na server, al ti se veza mora dopustiti,nemam pojam zato i pitam jer neko može reć kak se to radi...,iskreno ljen sam guglati a i činim ovo za frenda mada i meni treba taj program,al on ima flet pa...
![]() |
#4 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
Filezilla je FTP klijent (ako mislis na tu Filezillu). To sto si ti lijen i nemas pojma rjesavaj sa izvorom svojih problema (predpostavljam da se radi o profesoru ili profesorici), a ne na forumu gdje ti malo tko realno moze, a stakvim stavom je pitanje i da li hoce, pomoc. JFG.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
ludi strojar
|
Profesor nam je omogućio da radimo na faxu,no na faxu se može raditi samo do 6 navečer u za to predviđenim učionicama, a s obzirom da mi taj kolegij nije jedina obaveza, jedino kad bi se njime mogao više zabavljati je navečer ili noć,kao i mom kolegi koji me je pitao za pomoć.Profesor nam je rekao da nam može dati program ali ne i licencu za taj program,a bez nje nemrem ni instalirat program. A sad je jedan kolega naletio na moguće rješenje problema, znači našao je na netu taj program sa licencom, ali može ga skinuti sa/preko ili neznam ja već kako s te Filezille.Kao što on pokušava skužiti kako se to radi tako sam i ja eto se sjetio da bih mogao potražiti pomoć kod ljudi koji se u to kuže više nego ja,jer nekom je to posao a meni su kompovi hobi kojim se bavim kad imam vremena.Sad, ja sam pitao za pomoć ako ju neću dobit,neću tražiti razloge jer mi neko neće ili nezna pomoć, a to kaj ja pričam o dvije različite stvari je dovoljno da se skuži da nemam pojma o tome.
![]() |
#6 |
80286
Datum registracije: Jul 2004
|
Ukratko, FileZilla ti je FTP (file transfer protocol) klijent. Program s kojim se spajaš na neki server uz korištenje točne adrese servera, korisničkog imena i lozinke za pristup istom. Ako imaš to onda se spojiš na server i pomoću FileZille s njega skineš što god ti je volja, ili pak digneš na njega nešto.
![]() |
#7 |
ludi strojar
|
Hvala, baš sam se malo potrudio pa sam našao nekaj kaj bi mi moglo pomoć i shvatio to kaj si mi upravo rekao, sad samo moram vidjeti kako doć do username i passworda. BTW evo link koji objašnajva još nekaj,direkt skida.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|