|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
Windoze problem...začudo
Uvako.. znači imam folder u kojem su spotovi...i sve to fino radii kada je view stavljen na detail ili tako tome slicno..ali kada je stavljen na thumbnails onda puca explorer..windows explorer...znaci error tralal..send, don't send..tak da..banana... ima li tko nekakvo riješenje ili tome slicno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Codeci su se poklali...probaj deinstalirati sve što možeš i staviti drugi codec pack. Moja je preporuka K-Lite. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
|
khm..ajde probat cu..imao sam k-lite..ali tada mi je zvuk koji je 5.1 nije htio biti playan na 2.1 zvucnicima..te sam preko toga samo zakeljio ACE mega codecs pack..to je radilo ali sam ja ubio windoze sada sam nanovo stavio samo ACE mega codecs pack..budem se opet poigrao s codecima...khm..malo mi je cudno da tako codeci..ali budem probao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
Dajte se više skinite s tih kodek pakova. Samo rade pizdarije po windblozama. FFdshow+media player classic je sve što vam treba za reprodukciju. Za kodiranje stavite samo kodek koji koristite (npr xvid) i to je to.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Hehe, K-Lite (e sad se više ne sjećam koja verzija, samo znam da ga se nalazi na mom Ghost imagu čiste sistemske particije) me još nikada nije iznevjerio. Kada bude problema, leti van. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Kernel panic
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
ili ne...kada imas 2000 spotova ko ja treba ti stvarno puno codeca ![]() idem se sada malo igrati s istima ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Stari propust u windowsima... samo izbriši 'Default' {87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E} vrijednost ovog ključa: Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ili isključiš cachiranje thumbova... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
|
domy..ti se to ukljuci...ajde pliz...fakat nemam pojma ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@Hamm Control Panel >Folder Options i kartica View Zadnje izmijenjeno od: McG. 13.07.2010. u 10:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
The Geek Wants Out
Datum registracije: Feb 2005
|
Nema cachiranje veze s tim... preview .avi datoteka jednostavno je loše napravljen (bolje reći MS nije računao na toliki broj raznih codeca) tako da ako explorer naiđe na file sa nepoznatim codecom ( ili oštećeni ili nepotpuni file) pokušava ga cijelog skenirati ali ne uspijeva i zato se dešavaju sr*** Ako se bojiš zezati sa reg možeš jednostavno odregistrirati 'shmedia.dll' koji je zadužen za preview u exploreru: cmd.exe > regsvr32 /u shmedia.dll
![]() |
#13 | |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#14 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja isto, otkad koristim ffdshow, pol klipova neće otvorit, a kad sam imao codece za svaki format, sve fino šljakalo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Laughing Man
Datum registracije: Sep 2005
|
HiNT: treba i ffdshow znat podesit. Za Ulead neam pojma, ali da spotovi ne rade nema šanse.
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Premium
|
Baš gledam ovaj K-lite FULL... Strašno! Kol'ko bespotrebnog preklapanja. Samo za gledanje omiljenog DVD-a imate ni više ni manje nego 7 decodera. Zapravo je vrlo interesantno što, recimo, Intervideo i Cyberlink decoderi rade izvan svojih matičnih aplikacija. Mainconcept i Ligos su isto komercijalni. U principu hackovi. Samim time je (osim legalnosti) upitna pravilna instalacija, a pogotovo deinstalacija istih. Ako imate samo K-lite FULL valjda još i možete proći, ali ako uz njega imate još ponešto od codeca, eto veselja na pretek. K-Lite standard izgleda korektnije, no bazira se ffdshow-u pa nje kao takav nepotreban. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
kako rece masa codeci su se poklali pobrisi sve i fino k lite meni najbolji .
![]() |
#18 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
recimo spot od American Head Chargea mi ne radi isto tako mi ne radi dva spota od grupe Astarte...tak da...gle..ja trebam codece ![]() a danas cu se poigrati s time ![]() jucer nisam stigao ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|