|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2002
|
Boot disk
Problem, ne znam u čemu je stvar. Do sada sam uvijek mogao praviti bootable cd u Neri ( 6.0 ). Nakon odabira fileova koje želim da budu bootabilni (WIN XP) Nero post-a : Please insert bootable disk into your drive and click "Next" to make your disk bootable the same way your floppy is. To create bootable disc for your operating system, right click your floppy disk drive and select Format in the popup menu. Make sure the option "Copy system files" is checked. O.k. ubacim prazan cd i floppy koji sam formatirao. Kod formata nema "Copy system files" već "create an MS-DOS startup disk". Taj checkbox izaberem i nastavim pržiti. Nisam već cca. 2 godine pržio bootabilan cd pa sam se možda zeznuo. Snimi cd, ali nije bootabilan.
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ma šta se zezaš s tim, bezveze gubiš vrijeme, a neće bit bootabilan onak kak misliš. Uzmi nLite, odaberi izvorni CD, mjesto di će spremat promjene, odaberi da želiš bootabilni ISO, ne zaboravi snimit taj ISO na disk kad ti ponudi tu tipku, a kasnije na CD i to je to. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Slažem se s "domy_os"..... Uzmi "nLite" i radi bootabilne do mile volje..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
O.k. može. Jel imaš link da ne tražim po net-u? Jel to freeware ili ću trebati serial ili crack Živio !
![]() |
#5 |
Premium
|
Pronašao i insatliram. Taj čovjek je negdje s područja ili Hrvatske ili susjednih zemalja. Ima i hrvatski ![]()
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Program je džabe, kakvi crackovi i ostale droge... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006