|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
![]() E ovako ekipa ... kupio sam OCZ 2 x 1 GB DDR 400 Mhz memoriju pa me zanima dal bi je mogao ocati i koliko ? Koliko bi to sve bilo kasnije stabilno ? Nategnuo bi je na bar 500 Mhz ako je ikako moguće ![]() Iz prve sam htio kupiti OCZ Gold GX XTC ali nije bila raspoloživa a ja više nisam mogao čekati : hitthewa Evo ove koju sam kupio : http://www.links.hr/index.php?option...kl=051.206.123 Što vi mislite ? : sweating |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
fanATIčni AMDovac
Datum registracije: Jun 2005
|
google is your friend http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...pretraga&meta=
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
ja mislim da bi trebao malo promjeniti nick ![]() jer vec imamo jednoga black dragona ....
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Kad sam se registrirao nisam ni znao da ovdje ima još jedan Black Dragon , a ja se pod tim nickom nalazim već na masu foruma ![]() No dobro pustimo sad priče o nicku... nemaš nikakav prijedlog/savjet za ocanje ove meme ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
doslovno bi banao ljude koji napišu google is your friend,ono čovječ pita i dobije tak usran odgovor.... Black_Dragon@ inače najbolje ti je da sam probaš i vidiš,ak je UCCC onda bi i mogla na 500mhz
![]() |
#7 | |
Premium
|
Citiraj:
Nešto sam maloprije saznao ... a to je da ova mema baš i nije za neko veliko ocanje (440 do 450 Mhz stabilno) ali je zato jako kvalitetna u svim ostalim segmentima ... a to sam i prije znao ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Ak cemo gledat po ram listi onda bi to trebo bit Infineon BE-5 + Brainpower PCB sto se recimo da i solidno clockat, ne ko UCCC al ...
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Performance serija nije ništa posebno i po meni je ona neisplativa kupnja ako se puca na OC je r većina Value mema koje koštaju puno manje para idu tako. evo jedan review di je dosta dobro i išla ali po meni je isplativije kupit ST C3, Samsung, A-DATA, Transcend za te pare. http://www.amdzone.com/modules.php?o...tid=163&page=7
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Value verzija OCZ meme je 15 kn cca. jeftinija od ove Performance (ako se uzme 2 GB kao u mom slučaju) ![]() Sviđa mi se ovaj dodatak... copper heatspreader na Performance memi :clap: |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ja sam mislio kako je npr Corsair Value ili A-DATA dosta jeftiniji izbor ali OK vidi kako će ova tvoja ići pa javi ![]()
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() To ću s početka tjedna vidit i javit kad sastavim konfu ...nije još sve došlo ... overseas : nono : |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|