|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
HD Audio!?
Pozdrav ljudi i upomoć molim... nemam pojma što ću... Stvar je ovaka.. imam novi komp... uglavnom problem je oko zvuka... Matična ploča je: Socket LGA 775 Supports Intel Core 2 Quad/Core 2 Supports FSB 800/1066/1333/1600MHz Support Intel Hyper-Threading Technology bla bla bla... nadalje... zvuk podržava Realtek ALC662 6-Channel HD Audio codece... to hoće reć da je zvuk HD Audio.... E sad imam PLANTRONICS Audio345 headset... i nema nikakve šanse da ga istaliram... točnije ako ga uključim na standardni port za slusalice i mikrofon ne da ga ne prepoznaje nego neće da čuje za njega... A što se tiče zuka inače imam neke male zvučnike koji se spajaju na PC preko USB-a i oni rade fantastično... E sad nemam pojma... da li je to da mi moj headset ne prepoznaje taj HD Audio (p.s. skinuo masu drivera i uvjek sve isto... ne radi) ili ima neko drugo riješenje.... Ljudi molim Vas pomagajte... na rubu sam snaga... ![]() Unaprijed hvala.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Provjeri jeli ti dobro spojen front panel na maticnoj - u tvom slucaju zvuk za mic i sluse.... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
hm... pa i ne koristim taj prednji panel... uštekavam na portove na matičnoj ploči (one iza)... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Dec 2007
|
ištekaj zvučnike...... kako su to usb zvučnici.... komp ih prepoznaje kao usb zvučnu...... i nju stavlja kao defoltni output......... ili prebaci u audio properties da ti je defoult realtek......... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|