|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
UPS pitanje
Uglavnom dosa san do ovoga upsa http://www.apc.com/resource/include/...otal_watts=200 i sad me zanima koje su sve koristi od njega kod prosječnog koristenja kompa,autonomija kompa od par minuta mi nije važna , je li sigurna zaštita komponenti spojenih na njega od groma ili da ga prodam za neke pare ako nije potreban za prosječnog korismnika sta bi vi na mom mjestu ostavili sebi ili prodali ga. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Old school
Datum registracije: Mar 2006
|
ha, s ups-om imaš mrežnu zaštitu od groma, a i modemsku.....što naravno uključuje zaštitu od svih mrežnih udara... siguran si i u slučajevima nestanka struje i sl, a to ti najviše koristi ako komp držiš u standby-u ...... ispravljač napona mislim da nema..... a u tvom slučaju ja bih ga poklonio prvom koji posta reply ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ispravljač napona - daj mi pojasni to malo..
![]() |
#4 | |
made in Usora
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
svaki UPS ima : -transformato 230/12 za punjenje bateriaja -ispravljac s izmjenicne na istosmjernu jer baterije se mogu puniti samo istomjernom strujom -uglavnom tri baterije -hrpu elektronike koja s brine za sve to i za zastitu od udara groma i slicnih stvari
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
made in Usora
|
znam da mi fali ali ne znam kako se zove taj dio koji istosmjernu struje pretvara u izmjenicnu, uglavnom kad je pretvori preko istog transformatora 12V se pretvara u 230V
![]() |
#8 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Otvorim ovaj thread, malo čitam...i nestane struje : goood : Možda mi netko pokušava nešto reći ![]() Anyway, na drugom kompu imam UPS i pokazao se je kao vrlo dobra stvar. Zanima me jeli UPS od 300W/500VA dovoljan za konfiguraciju iz siga? Ne mora mi držati 15 minuta...2-3 minute mi je dosta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Old school
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Dakle, mr. Floyd...prodaješ li? Ako da, koliko ga cijeniš, ima li garanciju, koliko je star...bla, bla...? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
made in Usora
|
Citiraj:
za par minuta svaki UPS je dovoljan, jos ako imas LCD drzat ce preko 5 min komp bez struje
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
EverPower UPS 500VA/300W uspijeva napajati ovo iz siga - dual core pod punim opterećenjem (BOINC!), ali pretpostavljam da je to već na granici.
.........."640K ought to be enough for anybody"......... Lenovo ThinkPad X260: i5-6300U / 16 GB DDR4 / 500 GB Samsung EVO 850 / 12,5'' 1366x768 IPS / Windows 10 Pro ThinkPad Pro Dock: 24'' BenQ BL2420PT 2560x1440 IPS / daskeyboard prime13 / Logitech RX1000 / Harman Kardon Soundsticks II Pošteni, dobri i odgovorni trgovci: 1 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|