Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 13.04.2003., 22:44   #1
mrki
Premium

mrki's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
LAN nevolje

Nedavno sam si složio LAN od 2 PC-a , sve to lijepo radi ,Age of Empires radi super UT2003 isto ,ali C&C Generals nikako da mi se povežu to jest prorade u mreži .
Gdje je problem ?
mrki je offline   Reply With Quote
Staro 13.04.2003., 22:48   #2
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
koji windowsi...postavljena mreza...da li se vidite na mrezi u win exploreru?

ako je sve postavljeno onda odi u generalse...u multiplayer...pogledaj ip adresu...create game a na drugome join..koji su ti ip adrese na prvom koje na drugom?
msvrtan je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.04.2003., 19:24   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Najvjerojatniji uzrok problema je taj da na jednom kompu imaš "orginalni" C&C a na drugom "backUp" kopiju istog, dakle koristiš isti serijski broj na jednoj i na drugoj mašini i onda to na žalost tako ne dela. Svaka mašina mora imati svoj broj za C&C Probaj i radi više stvari ručno odrediti IP adrese 192.168.0.1, za jedan PC i 192.168.0.2 za drugi

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 14.04.2003., 19:45   #4
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Najvjerojatniji uzrok problema je taj da na jednom kompu imaš "orginalni" C&C a na drugom "backUp" kopiju istog, dakle koristiš isti serijski broj na jednoj i na drugoj mašini i onda to na žalost tako ne dela. Svaka mašina mora imati svoj broj za C&C Probaj i radi više stvari ručno odrediti IP adrese 192.168.0.1, za jedan PC i 192.168.0.2 za drugi
javi ti da imaju obe verzije isti serijski kod...i to u velikom screenu s ok botunom dolje...tako da nevjerujem da je to sa backupom..
Staro 14.04.2003., 20:09   #5
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Onda će morati malo biti detaljniji jer ja nisam baba vračara da znam odgovor na pitanje: ne radi, gdje je problem? Iz toga znam šta, kao i ti osim da ima problem i da nešto ne radi Meni i frendu radi C&C bez greške i već iz objesti i zasičenosti kikamo 6 brutala u isotm timu, nas dvoje sami a njih 6

Some men aren't looking for anything logical. They can't be bought, bullied, reasoned or negotiated with. Some men just want to watch the world burn.
Staro 14.04.2003., 22:10   #6
mrki
Premium

mrki's Avatar

Na jednom je IP adresa 192 168 0 1 , a na drugom 192 168 0 2
a nisu isti cd key nego su različiti tolio otome.
Staro 14.04.2003., 22:31   #7
mrki
Premium

mrki's Avatar

U direct conectu kaže da neki missmatch nije ok jer je drugi player kao nešto modificirao.
A u normalnom startam igru na jednom pa onda join game na drugom i kaže ''this game is allready started'' kvragu!
Staro 14.04.2003., 22:58   #8
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Gle ovako ajmo kreten pitanja: imate li vas dvojica istu verziju (recimo MisterX i ja imam 1.05 sim i tam), onda pošto MisterX ima močniji PC on glumi server i kreira igru i ja se samo prikopćam (Join Game)i IP-evi su nam kao i vaši. A da tebe ovaj s druge strane ne pokušava varati e neće ići ako je on nešto kemijao u tom stilu, to je išlo nekada. Ili je netko nešto ubacio u game, a drugi to nema.

Staro 14.04.2003., 23:04   #9
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Citiraj:
Originally posted by mrki
U direct conectu kaže da neki missmatch nije ok jer je drugi player kao nešto modificirao.
A u normalnom startam igru na jednom pa onda join game na drugom i kaže ''this game is allready started'' kvragu!
JOJ (velika slova znače da psujem na tebe) KAKAV DIRECT CONECTION TUKO JEDNA, lijepo odeš u Network i tako jedan create game, a drugi samo Join Game. Sada bi te zgazio u C&C, Ja Overlord tenk ti GLA radnik i vratio bi se nazad i naprijed jedno 10 puta !!!!!!

Moram malo vikati da zapamtiš da drugi put sve probaš pa onda da pitaš, bez uvrede molim, No Hard Feelings

Staro 14.04.2003., 23:06   #10
mrki
Premium

mrki's Avatar

DA li patchevi mogu zezati , jer nema me tko varati ja sam to probavam na dva pc-a , dli jči pc mora biti host,?
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.04.2003., 23:33   #11
msvrtan
..

Citiraj:
Originally posted by mrki
DA li patchevi mogu zezati , jer nema me tko varati ja sam to probavam na dva pc-a , dli jči pc mora biti host,?
MORAS IMATI SITE PATCHEVE NA OBA KOMPA!!!!!!!! identicnu verziju do u zadnju trunku....naravno osim serial keya
Staro 14.04.2003., 23:34   #12
msvrtan
..

ej purgeri i dotepenci u zagreb..mogli bi napraviti lan s generalsima...probao sam i bilo je zakon...samo sto bi nsa morao biti paran broj..igrali smo u troje and it sucks...
Staro 14.04.2003., 23:50   #13
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

MasterXa i mene će uskoro mučiti to što nas može biti sao 8 , s moje strane dva kompa, s njegove dva i uskoro dolaze Wireles AP da spojimo još dvije kuće sa tri kompa i peko njih još jedne sa dva do tri

I da Patchevi moraju moj mrki isti na svakom kompu. Mi smo tabanali sa 1.03, 1.04 i sada 1.05 i nikada nije bilo da ne radi ....

I nadam se da si prešao na Network, a ne Direct Connection jer to nije za LAN

Staro 15.04.2003., 00:02   #14
Trash
Premium

Trash's Avatar

Datum registracije: Apr 2002
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
ej purgeri i dotepenci u zagreb..mogli bi napraviti lan s generalsima...probao sam i bilo je zakon...samo sto bi nsa morao biti paran broj..igrali smo u troje and it sucks...
Jel ima koja dobra dusa od forumasa koja bi meni mogla sprziti Generalse ?
Staro 15.04.2003., 09:55   #15
CatKiller
al se nekad dobro jelo...
Moj komp

CatKiller's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
MasterXa i mene će uskoro mučiti to što nas može biti sao 8 , s moje strane dva kompa, s njegove dva i uskoro dolaze Wireles AP da spojimo još dvije kuće sa tri kompa i peko njih još jedne sa dva do tri
Ma za nas 8 dosta , iako mislim da je za LAN 2vs2 ili 3vs3 ,eventualno 4vs4 ali malo je prenapučeno.
Staro 15.04.2003., 12:21   #16
mrki
Premium

mrki's Avatar

Konačno proradiše Generalsi u LAN-u sa dva različita cd-keya nanovo instalacija , prije toga brisanje Regcleanerom i na svaki patch 1,03.
Hvala svima na pomoći.
Staro 15.04.2003., 14:26   #17
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

I mrki molim te LAN ne spada pod ATi i nemoj mi dva puta pokretati iste stvari da ih opet nebi morao brisati, ovo nisam obrisao (još ) jer možda isto nekog muči isti problem.

Drago mi je da si ukolnio problem i da se sada možeš igrti do mile volje

Staro 15.04.2003., 16:40   #18
mrki
Premium

mrki's Avatar

Sorry vidiš koliko sam bio nervozan , prvo me Ati 9500 nervirao pa onda Generalsi ali sve polako sjeda na svoje mjesto , što bi ja bez vas!!!!
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno