|
![]() |
#1 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Seasonic M12
Za sve one željne modularnih seasonic napajajna evo dobre vijesti: goood : http://www.seasonicusa.com/news8.htm Jedini problem bi mogla biti dobavljivost napajanja i cijena pošto je vijest stavljena samo na usa stranicu, a najslabija verzija je ona od 500w. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
JDM
|
dal ja to vidim vent napred ?!? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
M.U.P.
|
Ne na guzici ![]() ![]() Al ne radi cijelo vrijeme ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JDM
|
Napred je ![]() Ja cujem ventove cak i dok stoje.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
mrkonja sine nevidjeh te vec duze vrijeme. Imho ta modlurana napajanja su mi onak bezveze... ak mi kablovi netrebaju UVJEK ih mozes negdje zgurati i vozi .
![]() |
#6 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ovisi codiache. ![]() Ako imas prozirno kuciste, kablove ne mozes nigdje sakriti, eventualno ih malo poredati da to na nesto izgleda. Ali sa modularnim, tih problema ustvari nema, odnosno nema viska neiskoristenih kablova.
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma od modularih je najbolje uzet Enermax Liberty i to onaj od 400W. Tjerao je masinu sa opako ocanim Pentiumom D, dvije 6800Ultra u SLI-ju, dva Raptora u RAID-u 0... Zvijer od napajanja...2x20A na 12V, dva 6-pin PCI-E konketora ![]() Sve za 600kn. Apsolutno najbolje napajanje za tu lovu, bolje i od Seasonica i Tagana Easycon. Jedino je Seasonic nesto tisi od Liberty-ja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() OCZ GameX je druga pjesma...al puno kosta i uostalom kome treba citavih 600 ili 700W kad Liberty tjera dvije Ultre i ocani DC P-D... @Fleks, nema sanse da to potjera Seasonic od 330W, mooozda onaj od 380 ali veliko mozda. 330W model ima kao se ne varam 10A i 15A na 12V railovima, isto kao i moj Chief ![]() Cak sam gledao usporedbu Liberty-ja od 400W i 620W, jako mala razlika, u spec. 620W model ima 2x22A na 12V ako se ne varam, a 400W ima "svega" 2x20A. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() Šta će mu dupli railovi kad ima 26A na +12 i kako to da kvalitetno napajanje zastari, nije to grafička pa da moraš mjenjat svake godine??? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Premium
|
Citiraj:
Citao sam mnoge testove i pokazalo se da danasnji procesori i grafe vuku iskljucivo sa 12V raila(tj. railova), tako da upravo tu treba dosta snage. A taj OCZ ima 26A i ima 450W sto u biti ima i jedan 400W Chief sa dva raila od 14A i 15A(kombinirana snaga je tu negdje oko 24-25A). Ma uostalom kaj ja zborim, vi to ionako znate ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
M.U.P.
|
Da a zamisli sad ovu situaciju: Imaš sli ili crossfire i grafičke trebaju 18A da bi se napajale. pošto je jedan rail rezerviran samo za proc ostaje ti samo jedan na kojem je 15A ![]() Dupli railovi nemaju nikakvog utjecaja na stabilnost performanse i nisu nikakav zalog za budućnost ili šta već ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
|
Citiraj:
SLI/Crossfire jako profitiraju od dva rail-a, jedna kartica vuce sa jednog a druga sa drugog raila. Naravno ploca mora biti napravljena tako da intelignetno koristi railove ![]() A svatko tko kupuje "opaku" SLI/Crossfire masinu ce i kupit napajanje sa dva jaka raila (20A) kako bi napojio svoje X1900XTX ili 7900GTX kartice. To Liberty (pa i onaj najslabiji od 400W) odlicno obavlja... Napomenut cu da ima i napajanja sa 4 rail-a. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Daj ne lupetaj... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
JDM
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
srv izguglaj si iskoristivost koju ima seasonic a onda cemo pricati po cemo je to liberty bolji . ![]()
![]() |
#18 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Nego onako generalno je Liberty bolji, al ajd sad, tu ionako nema nekih velikih razlika... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|