|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Nlo
![]() |
#2 |
Dr. Gonzo
Datum registracije: Dec 2005
|
Ne da mi se baš čitat jer mi se čini kao neka teorija zavjere s primjesom više filozofije. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Pročitah prvi odlomak, a dalje mi se nije dalo. Znam da vanzemaljci postoje. U Hollywoodu ih ima pun kup. Kaj mislite tko glumi u svim filmovima o vanzemaljcima? Inače vjerujem u neki život izvan Zemlje. A i nekad mi ljudi govore da sam kaj da sam s Marsa pao, tak da mislim da mi roditelji nešto taje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
pwner sa stilom
Datum registracije: Jun 2006
|
meni je NLO preletio preko glave...nah, sorry to je frend bacio frizbi : stoopid
![]() |
#5 |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
oni tak i tak hodaju medju nama od pocetka .. i sad bi se neko pital zake ne uspostaviju kontakt s nama ? .. iz jednostavnog razloga .. nemaju potrebu za tim .. jer njim nemremo pružiti nich kaj bi njima trebalo .. i a kad vidiju kak se međusobno ubijamo i jedni druge iskorištavamo vjerojatno nas uzimaju za njima najniže oblike života .. ko mi recimo uzimamo nekakve bakterije i slichno .. btw.. sve koje zanima nekaj malo vishe o izvanzemaljcima i tragovima koje su ostavili u našoj povjesti .. procitati Ercih von Daniken : Znakovi za vječnost und Erich von Daniken : Antički letači - tragom bogova .. vecinu stvari koje je napisal je detaljno istrazil i sve kaj velim ima dobre temelje .. EDIT : .. i ak ste gledali star trek onda znate za pravilo da je zabranjen kontak sa manje razvijen vrstama .. ( tj u ST slucaju sa onima koji enamju brodove brze od svjetlosti .. ro something like that) .. kaj je meni cisto logicno pravilo .... jer zamislite si sad sa se oni nama javiju .. tj stupiju u kontakt s nama .. .. recimo da bi 50 posto ljudi pocelo panicariti ili bi bilo uvjereno u nekakvu zavjeru .. makar oni govorili da dolaziju u miru .. 49 posto nebi moglo živeti u znanju da ima nekaj naprednije od njih i svom silom bi hteli njihovu tehnologiju za sebe tak da budeju na svet napredniji od ostalih ( chitaj amerikanci recimo ) .. dok bi samo 1 post bil spreman normalno se i dalje ponasati .... tak da se bumo jako dugo nacekali do pravog kontakta .. jer u ovom trenutku a i u sljedecih , barem 1000 godina , od toga nic .. dok god ljudi na svetu nebuju naucili jedni druge postovati , pomagati si i raditi ko jedna velika zajednica za dobro svih a ne biti pohlepni i svu moc zeljeti za sebe .. a kad (i ak ) budeju tak naucili ziveti i funkcionirati sve se bude brze razvijalo , zivot bude neusporedivo bolji sa danasnjim .. a i ne gine nam osvajanje svemira zahvaljujuci brzem razovju tehnologije .. .. a sad se idem prisiliti uciti jer ak bum i dalje o ovome razmisljal napunil budem celi thread sa sovjim misljenjima i pogledima na svet .. und det nebi bilo bas pozeljno ..jer puno put je moje misljene u kontri razmisljanja drugih ljudi pa bivam popljuvan i odbijen ko nekakav kvazi mambo đambo bedak ![]()
Zadnje izmijenjeno od: IceFisherman. 01.08.2006. u 14:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
driver
Datum registracije: Oct 2004
|
Sigurno postoje, treba samo doći na Žderonje i vidjeti koliko pojedinci mogu pojesti...to Zemljani ne mogu !
![]() |
#7 | |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 | |
the luda ribetna
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
driver
|
Oni su naoko potpuno isti kao i mi Zemljani, dođu na Žderonje, puno jedu ( za ne vjerovat'), kuže se u kompjutere i za razliku od nas starih Žderonja - Zemljana, nemaju veliku škembu...po tome se poznaju....
![]() |
#10 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
dakle ipak ja ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
driver
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 | |
the luda ribetna
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
![]() .. jer ak su uspeli preputovati ko zna kak dugi put ,, a i vidis kakve brodove imaju i sve .. onda jenodstavno moraju biti napredniji nego mi ,, s tim i viša rasa ... s drukčijim ustrojom and so on ... jer vidiš da smo mi jednio došli do meseca dok su oni ko zna kam sve vec presli .. na to sam mislil ..
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
Pa oni sigurno postoje. Samo ako ste mogli primijetit svaka druga snimka koju ameri davaju počinje sa pucanjem po njima. A kad čujete izvješče glasi: amraam 120 jammed cannot fire on target : roller : Ali bez za***************ancije mislim ja sam 100% siguran da postoje. A uostalom Francuska i Meksiko su ih službeno potvrdili. A to ipak nešto govori. Ali ***************iga postoje dokumenti da ih je u dubokoj povjesti neki vladar pokušao napasti sa vojskom s ***************enim strijelama. (Stvarno postoji).
![]() |
#16 | ||
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Premium
|
ja nebi baš Danikena uzimao za refrencu, knjige su mu dobro napisane i zarazne, no njegove teorije su ipak to, teorije -načina na koji je on nešto shvatio. Isto tako bilo tko drugi možr to protumačiti na način da nisu vanzemaljci, nego nešto malo običnije. no, istini za volju, gutao sam njegove knjige ko manji, fakat zarazno ![]() ![]()
![]() |
#18 |
Premium
|
Ima li kakav link o tom projektu "kometa" na hrvatskom stvarno bi volio vidit. Ako nije prekomplicirano pisano.
![]() |
#19 |
OMG, thats the funky shit
Datum registracije: Aug 2005
|
A ta objavljena snimka iz mexica jel ima to na netu di ja naso ovo al mislim da je fake ![]()
![]() |
#20 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
Imas tih filmica ko u prici...upisi UFO u youtuibe pa vidi....recimo ovaj: http://www.youtube.com/watch?v=zkRCuHsFrCc&search=ufo |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
prvo sam si mislil, kaj ovi bedaki šaljeju poruke u svemir ak ne postoji netko dovoljno razvijen da te poruke primi. baš sam gledal na rubu znanosti kad je bila riječ o NLO-ima i o tome uvijek rado gledam TV kad je tema o zelenima ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
u PM!!!!!
![]() |
![]() |
#24 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Bljah... Gluposti. Svi znamo da je samo bubba alien ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Magister Mundi sum!
|
@Lesa istina je da ima pricica ko i ribic ribickih prica .. ali nisu sve takve ... ali ima jedna koja mi je ostala u sjecanju a radi se o plemenu dogona koji zive negde u africi .. i koji su znali .. neznam tocno sad koju zvijezdu .. da je mala ali teza od susjedne koja je puno veca .. tu istu zvjezdu su znanstvenici otkrili tek 20 godina nakon kaj su dogodni ispricali to nekakvom istraživaču koji ih je posjetil ili kaj vec ... i ustanovilo se je da je to neutronska zvjezda .. a te zvjezde su male ali imaju ogromnu gustochu .. pa se sad zapitaj kak jedno "zaostalo pleme " moze znati za tak nekaj ... @michel .. nebi bash rekel da imas na hrvatskom to .. ja sam nasel na engleskom na netu .. lose skenirano ali citljivo i razumljivo pa potrazi .. @dawar mislil sam na ovaj filmic snimljen od strane vojske http://youtube.com/watch?v=BBc5Fv4xFIo&search=mexico @ termich to je nic prema nekim snimkama .. bila je davno na hrtu nekakva emisija o izvanzemaljcima .. i pokazali si jednog koji je snimljen za vreme rođendana .. otac je snimal decu kak ljepo sediju za stolom kad je sa strane u nekakvom gustišu nekaj počelo roštati .. prvo su mu uspeli samo glavu snimiti .. svi su se uspaničili .. i onda je zumiral prema jenoj pukotini kroz koju se je vidla ko mala cestica .. i onak snima kad odjenupt ko od nikud visoka , tanka figura dojde nasred ceste i zbrise .. bilo to stvarno ili ne ja nisam mogel tjedan dana spati .. spustal sam rolete i cvrsto zatvaral prozore .. ![]() @fleks poznati ufolozi su vec jako dobro upoznati sa slucajem "bubba" .. svi znaju da je on postojal i prije samog svemira i vremena .. te bu nastavil postojati i nakon kaj sve nestane ... chini mi se da je on nekaj tipa onog Q-a iz star treka ![]()
![]() |
#27 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
ne krivo.... Kuzis, bubba je ono kaj je nastalo kad je Chuck norris opalio kruzni Zaku Houdeku. Zapravo bubba je vrijeme. On traje stalno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
nekad sam i ja gutao hrpu štiva o elijenima, ufoima... no danas sam puno realniji. da postoji život negdje u svemiru, no ne mogu tvrditi da postoji inteligwentni život otprilike na ljudskoj razini ili još i višlji. no nemogu ni tvrditi da alieni postoje i da nas redovito posjećuju... proguglajte malo i druge teorije o vanzemaljcima. danas postoji i niz teorija o tome da su zapravo vanzemaljci ''fake''. velikim svjetskim silama odgovara držati ljude u pomisli da bi nas netko ''out there'' mogao napasti - tako mogu lakše pravdati ogromne novce koji se u lažu u svemirske programe i naoružanje... a da ne pričam o teoriji po kojoj su vanzemaljci zapravo ovozemaljci, nastali pokušajima kloniranja i stvaranja ubersoldata... kak se ono veli - ''truth is out there''... ja bih još samo dodao da je istina kao i uvijek negdje u sredini ![]() ipak dopustite mi tu slobodu da vam prepričam jedan indikativni slučaj koji se nedavno dogodio mom poznaniku. tip je strastveni ufolog, i preko neta već mjesecima izmjenjuje materijale s nekim amerom s kojim se skompao preko nekog foruma. nedavno je pronašao neku rusku stranicu koja je nudila neke nove, još neviđene ekskluzivne materijale o vanzemaljcima. sav sretan nazvao je svog američkog frenda da ga obavijesti o tome. epilog svega je da je drugi dan ujutro kad je upalio komp imao kaj vidjeti - sve mape koje je imao spremljene s ufo materijalima netragom su nestale, a one ruske stranice na netu više nije bilo... ljudi, backupirajte svoje podatke ![]()
![]() |
![]() |
#30 | |
Magister Mundi sum!
|
Citiraj:
.. tak da definitivno u svemiru postoji razvijenija i puno inteligentnija rasa od ljudi ... jer bilion i bilion planeta se je formiralo prije zemlje .. a na kojoj od njih mozda i zivot... .. eh da .. usput .. jedna stvar koja me uvek "bode u mozak" .. kad napiseju u knjige da je zivot moguc samo na planetima koji imaju uvjete ko zemlja.... po meni je to bul šit ... u takvim uvjetima je moguch život kakav mi poznajemo ... zato kaj mi možemo živeti samo u ovakvim uvjetima ne znachi da se negde drugde nije razvil život koji je totalno drugachiji nego naš .... možda onak kak nama treba kisik nekom drugom organizmu negde treba nekakav drugi element koji je za nas otrovan i obrnuto .... if ju get d pojnt ..
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|