|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
![]() Dakle imam problem sa OE. Koristio sam programcic za backup milova u svim folderima. Prog se moze pronaci na ovoj adresi. Sve je radilo kako treba do nedavno. Naime imao sam backup file od prosle godine koji je sadrzavao sve mailove do oderedjenog datuma. Neki sam dan isao napraviti novi backup ali sam se igrajuci slucajno kliknuo na complete restore umjesto backup i to je rezultiralo povratkom svih mailova na datumu prosloj godini. Sve novije mailove program je prakticki pojeo. Sad ne znam ako ih je on u neki buffer negdje stavio ili su zauvijek izgubljeni. Probao sam system restore kao i program za vracanje brisanih fileova ali nista nije pomoglo. Kako su unutra bili jako vazni mailovi svako moguce rijesenje da ih vratim je dobrodoslo pa zato ako netko ista zna molio bih ga da mi odgovori. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
aj probaj system restore edit: nisam vidio sry ![]() Zadnje izmijenjeno od: thuNdeR. 18.07.2006. u 23:56. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
LOL Ja mislim da tu nema pomoći jer si prepisao nove datoteke preko starih, a tu se ne može ništa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
ahhhh...moze mi netko posudit vodeni pistolj da se upucam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Katastrofa. ![]() a) deinstaliraj taj program koji je to napravio b) ručno bekapiraj OLE mejlove (ekstenzije datoteka su .dbx, a adresara .wab) c) prijeđi na Outlook200x koji je daleko napredniji i daleko lakše radiš s novim i starim mejlovima Definitivno bih ti preporučio a), a nakon nje i c). Jedini "minus" Outlooka u usporedbi s OLE je činjenica da OLK ne može čitati news grupe. Ali opet, njih možeš čitati s OLE i dalje jer nije bad ako ti se to pogubi, zar ne? Lijepo uzmeš OLK2003 i radiš s pravim alatom. U slučaju da se odlučiš za OLK, slobodno se obrati s bilo kakvim pitanjem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Feb 2003
|
Za Outlook 2000/XP/2003 može se naći Personal Folders backup utility.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|