|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2003
|
![]() Novi sam ovdje i moj problem je: Trenutno imam Celerona 700, MBO DFI TA-64...lalalala...i tako dalje namjeravam prijeći na: Athlon XP 1800+ Abit NF7-S nForce2 ATI Sapphire 9000Pro 128 DDR pitanje je da li netko ima primjedbu ili loša iskustva s navedenim komponentama i da li netko ima bolji prijedlog vezano uz grafičku (u tom cijenovnom rangu, naravno ). Unaprijed hvala bok!!! ![]()
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
ja dajem glas za sapphire! doduse...moja nije pro, ali svejedno tako dobro radi. ![]() jedino mozda 8500 BBA...sta ostali misle? ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pitanje je kulike bi nofci ti izdvojijo za grafičku...??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
bolje ti je uzeti neku 8500 kukulele ili 9100, Makar je moj favorit u tom cijenovnom razredu Gainward Gf3 Ti200. BTW: sto ce ti 128MB na grafickoj, pogotovo na takvoj. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Salim se, 128 rama je definitivno glupo uzeti na ovako slaboj grafičkoj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
istina ja da mi netreba 128 RAM-a na takvoj grafickoj, hvala na postu jer se ja tog nikad nebi sjetio... razmisljao sam o GF3 Ti200, ali neznam apsolutno nista o toj kartici (ako netko zna moze slobodno malo reci o performansama)... problem je u tome sto DX9 kartice puno skuplje i za to nemam nofca, a htio bi se osigurati na sto duze vrijeme ako netko moze argumentirati za i protiv za te obje kartice (GF3 Ti200 i 9000Pro) ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
Sta reci o Gf3 Ti 200? Kartica je odlicna (pogotovo ova od gainwarda) i da se klokat da bude ko Ti500. Po brzin je brza kao radeon 8500 a to znaci da je dosta brza a i cijena joj je 680kn pa bi definitivno trebao uzet u obzir tu karticu prilikom kupnje. Btw: Driveri od Nvidie su uvijek bili za stepenicu bolji od Atijevih. Po mome sudu to je Best Buy kartica danas. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered User
|
ako sam u pravu, to je isto DX8 kartica kao i 9000Pro, a mislim da je po testovima cak i brza od 9000Pro. pitam se samo da li ce dovoljno dugo izdrzati nadolazece tehnologije poput DX9 igara...koje je vase misljenje o tome do kada ce igrice potpuno preci na DX9? brine me samo da ne bi brzo postala "za baciti"! pozdrav!!!
![]() |
#9 | |
Premium
|
Citiraj:
A do tada ces moci igrati svaku igricu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
![]() Pazi, gf3ti 200 je dobra kartica ali je upitan tv izlaz ( kvaliteta). Imao sam ju i nisam bio zadovoljan slikom na tv-u . Slučajno sam došao do 9000 pro 64mb (GIGABYTE), isprobao i nisam ju više vadio. Ne mogu se požaliti jer nisam imao problema s karticom, a što se tiče količine memorije nisam osjetio probleme u dosadašnjim igrama. Ne mudruj previše kartica je ok.
![]() |
#12 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Nikakav Geforce 3 to su gluposti !!! Ipak je ovo atijev forum!! ![]() Ja ti preporučujem da uzmeš 9100 64 mb ili 9000 pro! Koju god od ovih da uzmeš nećeš fulat. Obje su bolje od GF 3 Iako za nekaj malo više para već si u zoni 9500 pa ti preporučujem da razmisliš! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
Zato prijatelju ne seri više s tom pričom o drajverima jer mi fakat više ide na živce. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
![]() naravno ak imaš više nofaca na raspolaganju nemoj njih gledat neg neku bolju naravno.... ![]() inače GF3.....iznad prosjeka...8-9/10 u svojoj klasi...
![]() |
![]() |
#15 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
BTW....ja sa svojom zadovoljan i previše...slika je kristalno čista....čak bolja neg na monitoru..... ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Super Moderators
|
Sa XP1800+ je bolje uzeti neki "punokrvni"9000PRO/VIVOak imaš love/nego neku KUKULELE 9100... Gledao sam jedamput komparaciju 9000PRO i 8500LE u igrama-tu su si negdje... 8500 je bila malo brža,ali ju je 9000PRO prala u nekim igrama... Da sam u takvoj dilemi-osobno bih uzeo 9000PRO 128MB,i to Gigabayte IIreviziju. Kvalitetna kartica,nadogradnje BIOS-a od strane proizvođača redovita,za igre sa XP1800+ beba... A kaj se tiče 64/128 mb,ak razlika u cijeni nije prevelika-bolje 128,sve novije igre u budućnosti će znati to iskoristiti. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Caught Somewhere In Time
|
Citiraj:
Kaj se tiče 128 mb memorije kad sam ja o tome pričao svi su mi smijali kao to nikom ne treba. No činjenica je nepobitna da kod kartica takve klase nije uputno dati 200-300 kn za 64 mb memorije viška. Bolje onda uzet 9500. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|