|
![]() |
#1 |
eXe
Datum registracije: Feb 2005
|
Problem sa starijim kompom....
Pozdrav imam na koristenju stariji Slot A 550MHz AMD stroj, sa 256MB SDRama, Kyro 4000XT karticom i Tyan Trinity plocom sa KX133 chipsetom. Problem je kad zelim nesto zaigrati (znam da ne mogu previse, ali sam htio Neverwinter nights). I cak igra ide, ali samo 5 minuta i to bilo koja igra. nekako mislim da nesto nisam instalirao, ali nemam original cd od maticne pa neznam sto nisam. reinstlirao sam Win XP sa SP2 integriranim, stavio VIA 4-in-1 verziju 4.43, stavio Hercules 16055 drivere za graficku, direct X je vec instliran.... nesto sam zaboravio? molim savjet hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Nisi nista zaboravio ako ti igru pokrece. A pucanje igre nakon nekog vremena moze biti i do HW-a koji se mozda pregrijava? Na koji nacin pukne? Dali zablokira, izadje u win, pokaze kakvu gresku ili slicno? Jesi probao sa nekom drugom igrom?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
eXe
|
zablokira na nacin da igra samo stane, a kursorom mogu amo-tamo....probao sam i GTA3 i kad miruje igra onda nista, ali nakon 5min igranja onda samo zablokira. I moram restart.... mislio sam mozda neke druge drivere za grafu, ali to je prestara grafulja, nema vise supporta. da li bi moglo biti napajanje? jer imam SeaSonic 330W iz Linksa (ceka na novi komp) pa daprobam? mozda gluposti govorim.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Ako imas rezervnu komponentu, probaj. Iako sumnjam da je do toga. Vise mi svrdi na grafiku, mozda problem sa SW podrskom, a mozda i sama ima kakvih HW related problema. Probaj piknuti neku drugu grafu ako si u mogucnosti, instaliraj dobre drivere pa vidi sto se dogadja, da mozes krivnju prebaciti sigurno na grafu, odnosno otkloniti sumnju.
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Ja isto mislim da je do graficke, imao sam tu istu Hercules MX4000 i dosta je problema bilo sa driverima i s kompatibilnosti u igrama. Nakraju sam je zamijenio za Radeon 9000Pro...
![]() |
#7 |
eXe
|
eh, idemo sad probati rijesiti sa onime sto imamo... ako se moze. Ma vec mi je dosadilo cekati taj pad cijena AM2 procesora... najbolje da se razljutim i idem sve kupiti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|